Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (6/12)

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, θα μπορέσεις επιτέλους, να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες! Θέματα για τα όποια τόσο καιρό ξόδευες ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στα περισσότερα από αυτά! Επίσης, μία αποκάλυψη, θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τώρα, την ορθή απόφαση, σε ένα ζήτημα που καιρό τώρα εκκρεμεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές και σεξουαλικότητα στην σχέση σου! Επιπλέον, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, απλά διεκδικώντας συζήτηση με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες την σημερινή ημέρα, να γοητεύσεις με την καυτή προσωπικότητα σου, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα αντιμετωπίσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά θα βγεις κερδισμένος και θα ηρεμήσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

Ταύρος♉

Γενικά

Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, ώστε να τις ενδυναμώσεις και να τις βελτιώσεις στο έπακρο! Ο περίγυρος σου και οι καταστάσεις που τον αφορά, θα εκείνος, που θα σου δώσει βαθιά ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου δώσει μόνο χαρά στον τομέα των σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου χαρίσει την δυνατότητα, για να ξεκινήσεις μία νέα σταθερή και ουσιαστική σχέση ή να κάνεις μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου και παράλληλα χορταίνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές και δυνατό συναίσθημα με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στον επαγγελματικό χώρο! Οικονομικά, βρίσκεις τις ισορροπίες που έψαχνες, σε έσοδα-έξοδα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, που έως τώρα σε άγχωναν και σε είχαν μάλλον κουράσει αρκετά! Αισθάνεσαι πιο δυνατός πλέον και σαφώς ικανότερος να τακτοποιήσεις μία και καλή και την παραμικρή λεπτομέρεια! Κλείνεις επιτέλους κύκλους που σε βάραιναν και ανοίγεις νέους, με πιο πολλές ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για την σχέση σου! Παρά τις αυξημένες σας υποχρεώσεις, θα δεις πως αργά ή γρήγορα, πως η ημέρα θα τελειώσει με πάθος και έντονο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας γοητευτικός έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα και θα έχεις επιτυχία! Οικονομικά, πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε συμφωνίες σήμερα!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα με σίγουρη καλοπέραση είναι εδώ! Έρχονται πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα που σχετίζονται με παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες και στιγμές ψυχαγωγίας! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και χορταίνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα αισθανθείς πως είσαι το επίκεντρο της προσοχής! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες και ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις στο έπακρο την σχέση ή το γάμο σου, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα και θα έχεις μόνο κέρδος! Επαγγελματικά, η καλή σου φήμη σε βοηθά να ανελιχθείς!

Λέων♌

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ορθά και έξυπνα! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτό σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, προβληματισμούς και εκκρεμότητες, που αφορούν οικογένεια και σπίτι! Θα βρεις επιτέλους, με ευκολία, μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σήμερα μαζί με το άλλο σου μισό, την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού! Επιπλέον, δεν θα λείψουν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα, μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με τον παλιό σου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα σήμερα και επιτέλους θα νιώσεις ήρεμος! Οικονομικά, βρίσκεται μία λύση που αφορά μία υποχρέωση για το σπίτι!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα θετική για εσένα, όσον αφορά τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και συναναστροφές! Επίσης ευνοούνται ταξίδια και γενικά μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Θα αισθανθείς πολύ αγαπητός και δημοφιλής και θα έχεις μία χαρούμενη είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο την σημερινή ημέρα, με το άλλο σου μισό και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, χαρμόσυνες επαφές, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για νέα ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε άγχωναν, διορθώνονται! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!

Ζυγός♎

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ανακτήσεις ξανά η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου! Μπορείς να αναμένεις αρκετά θετικά γεγονότα και συγκυρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Άρη-Πλούτωνα! Αποδεικνύεις την αξία σου και να εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει ολοκληρωτικά και σου προσφέρει πραγματική σιγουριά! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, κάποια γεγονότα, λειτουργούν ως ισχυρές ενδείξεις για την πίστη του σε εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιθυμίες και στόχοι, γίνονται με ευκολία πραγματικότητα! Στην καριέρα, θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα, για να δεις τους καρπούς των κόπων σου!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί το ισχυρό Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Εκπληρώνεις με ευκολία βαθιές επιθυμίες, σκοπούς και στόχους! Υλοποιείς ιδέες και κάνεις πράξη τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Επιπλέον, αλλάζει ριζικά ότι σε ενοχλεί και σε εξαντλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες, αλλά και εκπλήρωση βαθιών επιθυμιών στην αισθηματική σου ζωή! Ομορφαίνεις και η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και ρομαντική ημέρα, όπως και πολλές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, επιβραβεύεσαι για την σκληρή δουλειά, που έχεις ρίξει τόσο καιρό! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα εύνοια τώρα!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ήρθε η ώρα, να επαναφέρεις την καλή και χαρούμενη σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία, την αισιοδοξία και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από τοξικές καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις! Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, αλλά και στις δυνάμεις σου και φρόντισε να υλοποιήσεις σχέδια και σκοπούς, κυρίως με παρασκηνιακό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τώρα μπορείς να βρεις αυτό που σου αξίζει πραγματικά στον έρωτα, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, γεμάτη πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώνεται η σχέση ή ο γάμος σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα ορισμένες αποκαλύψεις που θα έρθουν, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες μια και καλή! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο και γενικά μόνο θετικές εξελίξεις!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ξεχωρίζεις με την γοητεία, τον ερωτισμό και το πάθος που αποπνέεις! Η ημέρα, θα φέρει σίγουρα κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως έρθει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε σκοπούς και στόχους που θες να πετύχεις εδώ και αρκετό καιρό! Επαγγελματικά ωστόσο, κάνεις αρκετά παρορμητικά λάθη!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, να επωφεληθείς από πολλά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες κάποιων ατόμων για κάποια θέματα που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής και να νιώσεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με την σχέση σου τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις λίγες, αλλά σίγουρα αξιόλογες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασία, είσαι πιο ευνοημένος από ποτέ και πρέπει να το εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους! Τύχη επίσης θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού τα έσοδα σου αυξάνονται ξαφνικά!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις σπουδαίες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και εκπαίδευσης, αλλά και γενικά κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις! Σε διακρίνει αισιοδοξία και χαρά, αλλά και μπόλικη τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Χορταίνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, παθιασμένες συναντήσεις και καυτό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το άλλο σου, ανανεώνοντας την σχέση σας, με ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram