Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (6/11)

Δημοσιεύθηκε 6 Νοεμβρίου, 2021

Κριός Ανανέωση σχεδίων.

Μελλοντικά σχέδια, ταξίδια και η επικοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους δίνουν ευκαιρίες. Νέες προοπτικές με προσπάθεια και οργάνωση προτεραιοτήτων στην καριέρα και στην εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος Εμφαση στην επικοινωνία σε σημαντικές σχέσεις.

Μια συζήτηση με το άλλο σας μισό, ακόμα και έναν συνεργάτη σάς δίνει αισιοδοξία για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες.

Δίδυμοι Τακτοποιείστε υποχρεώσεις για να αποφορτιστείτε.

Με τον δικό σας πλανήτη να αλλάζει ζώδιο, η καθημερινότητά σας θα αποκτήσει νέα ενέργεια. Το περπάτημα, μικρές εκδρομές, ακόμα και πιο υγιεινές συνήθειες σας φτιάχνουν την διάθεση.

Καρκίνος Ευκαιρία να ξαναβρείτε χαμένες ισορροπίες.

Ερμής και Αφροδίτη τονίζουν τις σχέσεις με τον σύντροφο και αγαπημένους ανθρώπους. Δημιουργήστε και διασκεδάστε!

Λέων Χαμογελάτε και πάλι.

Ενταση υπάρχει όλο το μήνα, αλλά το Σαββατοκύριακο η Σελήνη βελτιώνει τη διάθεσή σας. Η ψυχαγωγία, η τέχνη, η δημιουργικότητα και ένας έρωτας σας δίνουν πίσω το χαμόγελό σας.

Παρθένος Μια συζήτηση σε βάθος σας λυτρώνει.

Ομορφύνετε το χώρο σας και δεχτείτε φίλους και αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι σας. Μια συζήτηση ή εκδρομή με τον σύντροφό σας ή ένα φλερτ σάς ανανεώνει.

Ζυγός Επαγγελματικά νέα σάς χαροποιούν.

Σκέφτεστε έντονα και συζητάτε οικονομικά θέματα και προσωπικές σας ανησυχίες με την οικογένειά σας. Μπορείτε να βρείτε λύσεις και να πετύχετε πιο αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας.

Σκορπιός Πιο κοντά στους στόχους σας παρά την ένταση.

Νιώθετε μια προοπτική και πίστη ότι στο μέλλον θα ανταμειφθείτε. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από σήμερα ως τις 24 τονίζει την επικοινωνία σας.

Τοξότης Η Σελήνη στο ζώδιό σας προβάλλει το μαγνητισμό σας.

Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να προβάλετε τις ικανότητες και τη γοητεία σας. Τραβάτε την προσοχή όλων με την αισιοδοξία σας. Οικονομικά ανοίγονται προοπτικές.

Αιγόκερως Γιορτάστε με καλούς φίλους!

Γιορτάστε τη λάμψη και τον έρωτα που σας φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και κατακτήστε μαζί με φίλους κοινούς σας στόχους και όνειρα.

Υδροχόος Κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το μυαλό σας είναι σε προβλήματα της δουλειάς, αλλά πρέπει να ξεσκάσετε και να βρείτε λύσεις μαζί με φίλους ή σημαντικές γνωριμίες σας.

Ιχθύες Κερδίζετε επαγγελματική και κοινωνική προβολή.

Ο Ερμής από σήμερα ως τις 24 Νοεμβρίου τροφοδοτεί την επικοινωνία, τα ταξίδια και σας βοηθά έστω και με καθυστερήσεις να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram