Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (4/8)

Δημοσιεύθηκε 4 Αυγούστου, 2023

Κριός
Με τη Σελήνη στο φόντο του ηλιακού σου χάρτη τις περισσότερες ώρες της ημέρας, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις, ώστε να κάνεις την επόμενη κίνηση σου με περισσότερη προνοητικότητα. Υπάρχει μια αποσυρόμενη, ήσυχη πλευρά για εσένα καθώς πλησιάζεις στο τέλος ενός σεληνιακού κύκλου και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η σημερινή αλληλεπίδραση Ήλιου – Ποσειδώνα υποδηλώνει μια προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης. Οι καταστάσεις ή ακόμα και οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να αισθάνονται κουραστικοί ή εσύ να νιώθεις ότι σε εξαντλούν ψυχικά.

Ταύρος
Μπορείς να πάρεις μια ώθηση αν μοιράζεσαι ιδέες με άλλους ή υποστηρίξεις ένα φίλο σήμερα. Φρόντισε να προσθέσεις δημιουργικές και ευφάνταστες αναζητήσεις στη μέρα σου για μια υγιή απόδραση από τη ρουτίνα. Με τη σημερινή διέλευση του Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να τακτοποιείς τις αντιλήψεις σου για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αντιμετωπίσεις μια ψευδαίσθηση που κουβαλούσες μέσα σου. Η αβεβαιότητα στο σπίτι ή στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να σου εξαντλεί ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σκέψου να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα καθήκοντα σου για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Η Σελήνη στους Ιχθύες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ενθαρρύνει κάποια ανάπαυλα από τις βαρετές ρουτίνες. Με τις σημερινές διελεύσεις χρειάζεσαι περισσότερη δουλειά για να διακρίνεις ανάμεσα σε αυτό που είναι πραγματικό και αυτό που φαντάζεσαι. Η εξαπάτηση και η αυταπάτη είναι πιθανές επειδή οι προσδοκίες σου για τις καταστάσεις μπορεί να παρεμβαίνουν προσωρινά στις αντιλήψεις σου. Η αβεβαιότητα για το μέλλον μπορεί να επιβαρύνει την προσωπική σου ζωή ή μια γενική έλλειψη κατεύθυνσης μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι χωρίς έμπνευση ή να βαριέσαι τα τρέχοντα έργα σου.

Καρκίνος
Λαχταράς λίγο περισσότερο ενθουσιασμό ή ίντριγκα σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της περιπέτειας σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Στόχος να τροφοδοτήσεις την ανάγκη σου για φαντασία και έμπνευση. Ενώ βρίσκεσαι σε ένα μηναίο κύκλο για την αναζήτηση περισσότερης προβλεψιμότητας και ασφάλειας, ένα μέρος σου θέλει μόνο να διασκεδάσει και ίσως να το κάνεις λίγο και αυτές οι δυο παρορμήσεις να μάχονται σήμερα. Η θέση σου σχετικά με τα ταξίδια, τις επικοινωνίες και τις μαθησιακές προσπάθειες μπορεί να είναι υπό αμφισβήτηση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα κενού.

Λέων
Δίνεις περισσότερη προσοχή στη διαίσθηση σου αντί να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα σήμερα. Ο Ποσειδώνας συγκρούεται με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, υποδηλώνοντας την ανάγκη ανασυγκρότησης. Η διαίσθηση μπορεί να σε απομακρύνει από την πορεία σου. Ίσως είναι καλύτερο να μη δανείσεις χρήματα ή τιμαλφή και να προσέχεις για άλλες εκροές ενέργειας που σχετίζονται με ανθρώπους και έργα. Μπορεί να υπάρχει κάποια αποθάρρυνση για την επίτευξη
των στόχων σου, ίσως λόγο προβλημάτων στο να κερδίσεις την υποστήριξη των άλλων ή να εξασφαλίσεις αρκετά χρήματα για να προχωρήσεις.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας το ζευγάρωμα είναι φυσικό. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα δικά σου συναισθήματα και ιδέες. Ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να ανασυνταχθείς και να αναπροσανατολιστείς σήμερα. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου μπορεί να σε μπερδέψουν τώρα σχετικά με το τι ακριβώς προσπαθείς. Είναι πολύ πιθανό κάποιος να σου δείχνει έμμεσα που κρύβεται η ανασφάλεια ή το λάθος σου. Απέφυγε να ενεργείς με αόριστα συναισθήματα για καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένες μερικές φορές, αλλά μπορεί επίσης να υπάρχουν ευκαιρίες για να καταλάβεις καλύτερα την ανάγκη για φαντασία, ρομαντισμό και απορία. Ενώ μπορεί να λαχταράς περισσότερη τάξη δεν είναι απαραίτητα εύκολο να ακολουθήσεις μια ρουτίνα ή να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας αυτή τη στιγμή και ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική από το συνηθισμένο για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Ενώ η αποδιοργάνωση μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση ότι είσαι χαμένη ή πίσω, δεν μπορείς να πάντα να διορθώνεις τα πράγματα αμέσως, οπότε φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις τα
πράγματα βήμα – βήμα.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αναζητάς πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να διασκεδάσεις. Επιτρέπεις στον εαυτό σου να ονειρεύεται, να δημιουργεί, να φαντασιώνεται τώρα, καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται. Με τη σημερινή διέλευση τους, δεν είναι εύκολο να γίνει διάκριση μεταξύ γεγονότος και φαντασίας μερικές φορές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η καρδιά σου εμπλέκεται με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στον τομέα της ευχαρίστησης σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάτι έχει μείνει στον αέρα ή ότι βρίσκεσαι στο κενό.

Τοξότης
Ενώ βρίσκεσαι σε ένα ζωηρό ηλιακό κύκλο χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείς και να πάρεις τον προσανατολισμό σου σήμερα. Αν και μπορεί να μην είναι η πιο συναρπαστική μέρα, μπορεί να εκδηλώσεις μια ιδιοτροπία ή να προσθέσεις φαντασία στην προσωπική σου ζωή. Μερικά πράγματα μπορεί να τα αισθάνεσαι πολύ στον αέρα λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα ασταθές περιβάλλον ή ένας
συγκεκριμένος στόχος ή επιδίωξη χάνει τη μαγεία του προσωρινά, καθώς ανασυντάσσεσαι και
αναζητάς έμπνευση.

Αιγόκερως
Η περιέργεια σου μπορεί συχνά να σε οδηγεί σήμερα και το να μοιράζεσαι ιδέες με άλλους μπορεί να καλύψει μια συναισθηματική ανάγκη. Με τη μακροπρόθεσμη διέλευση του Ποσειδώνα στον τομέα του μυαλού και των επικοινωνιών σου, οικοδομείς την πίστη και την υπομονή σου με ασάφεια. Με τη διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα επίσης σήμερα, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μπερδεμένα ή μικτά σήματα και ίσως ακόμα και μπερδεμένες οδηγίες που μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση σου. Ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείς κάποιες ιδέες ή σχέδια.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα των πόρων, της άνεσης και ασφάλειας. Συναισθηματικά μιλώντας, δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και μπορεί να βιαστείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Αυτό είναι προσωρινό επειδή χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να καταλάβεις πως νιώθεις πραγματικά. Η ανάγκη για κάποιες διακρίσεις είναι επίσης σήμερα σημαντική. Πρόσεξε τα όρια σου, καθώς ο πειρασμός να τεντώσεις υπερβολικά τα πράγματα μπορεί να είναι δυνατός. Είναι καλύτερο να παρατηρείς αντί να λαμβάνεις δράση με τις σημερινές
διελεύσεις.

Ιχθύες
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας, είσαι σε πιο στενή επαφή με τα συναισθήματα σου. Αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα δίνεις προτεραιότητα στον κόσμο των συναισθημάτων σου. Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Ποσειδώνα οι άλλοι μπορεί να σε παρεξηγήσουν ή να φαίνεται ότι περιμένουν πολλά από εσένα. Με την ικανότητα σου να συντονίζεσαι με τα θέλω και τις επιθυμίες όλων των άλλων, μπορεί σήμερα να είναι δύσκολο να καταλάβεις ποια συναισθήματα και ανάγκες είναι πραγματικά δικές σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram