Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (30/4)

Δημοσιεύθηκε 30 Απριλίου, 2022

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και σε φουντώνει με ανασφάλεια, αμφιβολία, αβεβαιότητα τόσο για ζητήματα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά σου! Ξαφνικές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς δεν λείπουν και βρίσκεσαι σε φάση που καταλαβαίνεις ότι αναγκαστικά πρέπει να κάνεις αλλαγές και να επανεκτιμήσεις κάπως διαφορετικά κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύουμε την ιδανική ημέρα για τα αισθηματικά σου όμως ο Ερμής από τους Διδύμους θα βελτιώσει σταδιακά την επικοινωνία στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα που πρέπει να κάνεις μελετημένες κινήσεις και να μην αφήνεις ανοιχτά τα χαρτιά σου … Στα οικονομικά είσαι ακάλυπτος και βγαίνουν και νέα έξοδα

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο σου και η ενέργεια που βιώνεις είναι έντονη … Η επιρροή της Έκλειψης θα είναι έκδηλη στην προσωπική σου ζωή όπου τώρα οι συνθήκες σε αναγκάζουν να προχωρήσεις μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις ζωής! Μεγάλα ξαφνιάσματα σε κάνουν να νιώθεις ότι τα πάντα είναι δεδομένα και εφικτά και ότι στην ζωή τίποτα δεν παραμένει σταθερό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αισθηματικές αλλαγές που έρχονται στο προσκήνιο είναι μεγάλες, αφού πλέον πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα προκειμένου να παραμείνει κοντά σου μόνο ότι έχει αξία και σπουδαιότητα! Καβγάδες ή και χωρισμός είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή γίνεται ξαφνικά στην ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους ευνοεί οικονομικές διαπραγματεύσεις!

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου όπου σε κάνει να βρίσκεσαι σε έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων στα επαγγελματικά σου! Είναι η περίοδος όπου πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου. Η είσοδος του Ερμή (κυβερνήτη σου) στο ζώδιο σου προσφέρει άνεση σε επικοινωνία, μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες όχι στους αδιέξοδους έρωτες, αυτούς που ανήκουν στο παρελθόν ή που θυμίζουν κάτι από το λυπηρό χτες. Πες ναι σε νέες γνωριμίες που ανοίγονται τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου απόφυγε αυτή την ημέρα σημαντικές συζητήσεις ή ακόμα και αλλαγές. Οι συνθήκες δεν σε ευνοούν!

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και φέρνει ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου κύκλο, απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που ενώ μπορεί εσύ να τους έχεις στηρίξει, αυτοί δεν έχουν κάνει το ίδιο για σένα. Αποκόβεσαι λοιπόν από παρέες που διέψευσαν τις προσδοκίες σου με κάποιο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρξουν ξαφνικοί αιφνιδιασμοί, νέες γνωριμίες και ξεφεύγεις για τα καλά από την ρουτίνα. Η μέρα όμως δεν εγγυάται σταθερά αποτελέσματα ή σταθερές εξελίξεις σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικούς συνεταιρισμούς, απέφυγε τον δανεισμό, ενώ χρήσιμο είναι να μην πιστεύεις όλα όσα αυτή την περίοδο σου τάζουν πόσο μάλλον άτομα τα οποία δεν έχουν σταθεί φερέγγυα απέναντι σου σε παρελθόντα χρόνο!

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και σε επηρεάζει έντονα! Η επιρροή της Έκλειψης είναι έντονη αλλά και αποδιοργανωτική για το δικό σου ζώδιο. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το μέλλον, φαίνεται ότι σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία πλήρη σύγχυση αυτή την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές σου ανατρέπουν τον προγραμματισμό που είχες στους στόχους σου ή και στην δουλειά σου! Μην ξεχνάς όμως ότι ο επιμένων νικά, και ότι με τη στήριξη φίλων θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι σε αναμονή εξελίξεων, δεν συμβαίνουν τώρα μεγάλες αλλαγές, απεναντίας νιώθεις ότι μία σχέση ή γνωριμία δεν έχει την πορεία που θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές σημαντικές για την πορεία της καριέρας σου γίνονται τώρα. Οι συνεργασίες σου κλονίζονται λόγω απρόοπτων συμπεριφορών. Στα οικονομικά είσαι κερδισμένος

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί μία καθυστέρηση ή ματαίωση σε κάποια σχέδια τα οποία και έκανες. Αυτή η Έκλειψη σε καλεί να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα του χτες και να χαράξεις μία νέα πορεία… Προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτό τον καιρό σε θέματα νομικών εγγράφων, σε εκπαιδευτικά ζητήματα, σε ταξίδια. Κάποια δυσάρεστα νέα από άτομο που είναι μακριά σου είναι πολύ πιθανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την δυνατότητα να συντηρήσεις το ήδη υπάρχον όμορφο κλίμα στα προσωπικά σου , έστω και αν αυτή την ημέρα δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου ο έρωτα! Προσοχή στις αντιδράσεις σου όταν ακούς κάτι που δεν σου αρέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βάλει φρένο για την ώρα μεγάλα ρίσκα ή σημαντικές αλλαγές. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και σου ξύνει κάποιες ανοιχτές πληγές του παρελθόντος γεγονός που σε βυθίζει προσωρινά στην μελαγχολία! Ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, δάνεια, λογαριασμούς, κληρονομικά, μισθώματα ή και πωλήσεις αποτελούν και αυτά με την σειρά τους μία πηγή ανασφάλειας ή και απογοήτευσης. Τα οικονομικά πιέζουν ή και περιορίζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά στα αισθηματικά σου και προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις ξαφνικές εντάσεις του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ανοίγει ο ορίζοντας για νέες προοπτικές και νέα σχέδια! Στα οικονομικά σου οι πιέσεις και οι οφειλές δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες σου! Μετανιώνεις για ανθρώπους που εμπιστεύτηκες και τελικά απέδειξαν ότι ήταν αρκετά επιπόλαιοι ή και ασταθείς απέναντί σου! Μέσα από ένα ανατρεπτικό τοπίο παρεξηγήσεων, αποσυντονισμού γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, μία διεργασία που μπορεί να είναι για την ώρα απογοητευτική όμως το κλείσιμο κάθε κύκλου , συνεπάγεται πάντα και από το άνοιγμα ενός νέου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απογοητεύσεις, ρήξεις, τσακωμοί και αναγκαστικές αποφάσεις … αυτή είναι η ερωτική τάση της ημέρας, όπου καλό θα ήταν να μην περιμένεις πολλά από ανθρώπους που δεν μπορούν να σου τα δώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργάτες σου σε αφήνουν ξεκρέμαστο από εκεί που δεν το περιμένεις και πέφτουν πολλά στην πλάτη σου ετούτο τον καιρό! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι ευοίωνες!

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, και η μέρα σου είναι γεμάτη άγχος, ένταση, αλλά και πίεση για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Μέσα στο αλαλούμ των ημερών αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, ή ακόμα και σε νέες συνήθειες, όχι γιατί εσύ το επέλεξες αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Ο αποσυντονισμός, η αστάθεια, και η σύγχυση αφορούν κατά κύριο λόγο των επαγγελματικό σου τομέα, όπου εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι κουβεντιάζεις και συμφωνείς γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν αφιερώνεις τον χρόνο που θα έπρεπε με αποτέλεσμα να ακούς αρκετή γκρίνια από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι βαρετή για την αισθηματική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις επαγγελματικά ρίσκα αυτή την περίοδο αλλά προσαρμόσου στα νέα δεδομένα που εκδηλώνονται τώρα γύρω σου και τα οποία σε πιέζουν! Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου γεγονός που στρέφει αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή, στο τι σε καλύπτει, τι θέλεις, τι πραγματικά επιθυμείς. Σε αυτό τον τομέα γίνονται λάθη ετούτη την περίοδο, είτε γιατί δυσκολεύεσαι να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα ή τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, είτε γιατί νιώθεις ανικανοποίητος από τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές σχέσεις λοιπόν έρχονται σε αδιέξοδο, είτε γιατί δεν σου προσφέρουν αυτό που θέλεις, είτε γιατί εσύ ο ίδιος δεν έχεις πλέον να προσφέρεις τίποτα! Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο αυτή την περίοδο να αποφύγεις την επιπολαιότητα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, παρόλο που ξεκινούν κάποιες ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον εργασιακών σχεδίων, υπάρχει και στασιμότητα. Στα οικονομικά είσαι αρκετά ζορισμένος.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ βρίσκεσαι τώρα σε ψυχολογικό αναβρασμό … Διανύεις περίοδο προβληματισμού για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι / επαγγελματική έδρα) είτε προκύπτουν και οικογενειακά ζητήματα που σε αποδιοργανώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που σου αποκαλύπτονται αλήθειες που αγνοούσες, είτε αντιλαμβάνεσαι και ποια είναι τα πραγματικά σου αισθήματα για ένα άτομο που ως τώρα το θεωρούσες δεδομένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όσο και να προσπαθείς να συντηρήσεις την σταθερότητα, οι συνθήκες δεν σε ευνοούν! Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά είναι αναμενόμενες. Στα οικονομικά είσαι σε καλύτερο στάδιο

Ιχθύες

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα είναι ακατάλληλη για συμφωνίες και τελικές αποφάσεις. Συγκρατήσου στα λόγια που εκφράζεις για να αποφύγεις τους καβγάδες, ενώ παρέμεινε λίγο παραπάνω καχύποπτος σε όσα ακούς. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό μέσο! Η Ηλιακή Έκλειψη σε ωθεί σταδιακά να βάλει σε εφαρμογή σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις που είχαν μείνει πίσω, για την ώρα ωστόσο καλό είναι να συγκρατήσεις την βιασύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε εκπλήξει με την όμορφη συμπεριφορά απέναντί σου αλλά και με μία έκπληξη που θα επιδιώξει για να σου δώσει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θυμήσου ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αγνές προθέσεις απέναντί σου! Δείξε προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι! Στα οικονομικά ξανοίγεσαι περισσότερο από ότι θα έπρεπε και αυτό χρειάζεται να το περιορίσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram