Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (30/12)

Δημοσιεύθηκε 30 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, ο Άρης σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και τις κοινωνικές επαφές σου! Παίρνεις χαρά μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως μέσα από επικοινωνίες! Επιπλέον, έχεις εύνοια στις μετακινήσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή όψη, θα σου φέρει πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να επιδιώξεις την συζήτηση που θες εδώ και καιρό με το άλλο σου μισό και να πετύχετε κοινούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, έρχονται ευχάριστα νέα και καινούρια ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

Ταύρος♉

Γενικά

Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και να εκπληρώσεις, βαθιές σκέψεις και επιθυμίες! Την σημερινή ημέρα μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου σε κανέναν και διαφύλαξε τα μυστικά σου και τις δράσεις σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, σε απασχολεί και ορισμένα γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, αφού πια αποφεύγεις τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο και περνάτε υπέροχα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, έρχονται αποκαλύψεις, οι οποίες εξυπηρετούν απόλυτα τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για εσένα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα ευνοϊκό για εσένα! Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές χαρές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή μία εξομολόγηση από το ταίρι σου σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις μία νέα γοητευτική γνωριμία ή την έναρξη μίας νέας ρομαντικής σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς πλήρως επαγγελματικές φιλοδοξίες σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Πες ένα μεγάλο ναι σε οικονομικές πρωτοβουλίες και συμφωνίες!

Καρκίνος♋

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, ο Άρης και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξάγωνου, όψη που θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Τακτοποιείς υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και τρεξίματα και επιπλέον, βελτιώνεις απόλυτα την εμφάνιση σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει επικοινωνιακές λύσεις και βελτίωση, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα βρίσκουν την λύση που ήθελες! Επιπλέον, απολαμβάνεις με το ταίρι σου, καυτές και παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ένα διακριτικό φλερτ, με ένα πρόσωπο μέσα στο εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, προσπαθείς πραγματικά και σίγουρα θα πετύχεις! Οικονομικά, θα έρθει μία ξαφνική λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε αγχώνει καιρό τώρα!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Άρης και ο Κρόνος, μπορείς να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δράσεις και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, για να κερδίσεις υψηλούς στόχους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου, όσον αφορά εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει ρομαντισμό, πάθος και βελτιωμένη επικοινωνία! Περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις σήμερα, μια νέα συναρπαστική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οποιαδήποτε επαγγελματική σου δράση σήμερα, θα έχει σίγουρα επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες αλλαγές, την σημερινή ημέρα!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα φέρει λύσεις και χαρά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για αποφάσεις και συμφωνίες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει πολλές ευχάριστες κοινωνικές επαφές και ευκαιρίες για ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να λύσεις μία για πάντα, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με το άλλο σου μισό! Επιπλέον, θα απολαύσετε μαζί χαρούμενες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη επανασύνδεση, είναι άπειρες την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλοδέχεσαι λύσεις, όσον αφορά κάποια παρελθοντικά προβλήματα και δυσκολίες, στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα!

Ζυγός♎

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις κοινωνικές σχέσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Ένα ευχάριστο νέο, σου αλλάζει τα δεδομένα και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει οικογενειακές χαρές, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ανανεωτικά ξεκινήματα στα ζητήματα καρδιάς! Φλερτ και νέες γνωριμίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, παίρνεις επιβεβαίωση για τα βαθιά του συναισθήματα προς το πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις να πάρεις είτε επαγγελματικές, είτε οικονομικές πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου, ανακτώνται! Θα καταφέρεις σήμερα, να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστα νέα και βελτιωμένες σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται και σου δίνουν μεγάλη χαρά! Πολύ πιθανόν να έρθει και η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με ένα άτομο που πραγματικά αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κάνεις νέα επαγγελματικά ανοίγματα και ξεκινήματα! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο ευνοϊκές!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει μόνο θετικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα, θα είναι μακροπρόθεσμα! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου επαναφέρει αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε την σχέση σας, με ποικίλους τρόπους. Πολύ πιθανόν, ορισμένοι Τοξότες, να πάρουν μία απόφαση μίας επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές είναι οι εξελίξεις στην καριέρα σου, αρκεί να αυξήσεις λίγο τους ρυθμούς! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο και έχεις και έξτρα έσοδα!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, θα σου φέρει βελτίωση της διάθεσης σου και ανανέωση στην ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου και να απαλλαγείς από άγχη και ανασφάλειες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει διορατικότητα, πειθώ και ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απαλλάσσεσαι από αμφιβολίες και διλήμματα, αφού το τοπίο στην σχέση σου επιτέλους ξεκαθαρίζει και ξέρεις πλέον που βρισκόσαστε με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις θετικές εξελίξεις, με έναν έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ίσως ξεχασιάρης! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για εσένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Κάνεις ριζικές αλλαγές σε ό,τι σε δυσαρεστεί και ανανεώνεις, ενδυναμώνεις και βελτιώνεις τον φιλικό τομέα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει αποκαλύψεις, αλλά και χαρούμενα νέα, με παρασκηνιακό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθουν απρόσμενα λύσεις, για ερωτικά θέματα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεστε πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Σε οποιαδήποτε προσωπική κατάσταση κι αν είσαι πάντως, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να συμβουλευτείς οπωσδήποτε τους φίλους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σήμερα, αρκετές δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα σου επιτρέψουν να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις ανόητα έξοδα και περιττές σπατάλες!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες! Διεκδίκησε μία συζήτηση για κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο και την διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας και καταξίωσης! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους και γενικά με τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μία παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, που τώρα σε παρασύρει, διότι οι αποκαλύψεις θα σε βλάψουν! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα, σε μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική επιτυχία θα έχεις, μέσα από διάφορες συγκυρίες! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να πεις ναι σε διευθετήσεις εκκρεμοτήτων!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram