Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (27/3)

Δημοσιεύθηκε 27 Μαρτίου, 2023

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Το κοφτερό μυαλό σου και η ταχύτητα της σκέψης σε κάνουν τον καλύτερο ομιλητή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προγραμματίσεις νοητικά τα επόμενα βήματά σου, είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό σχέδιο, είτε είναι ένα συμφωνητικό , είτε ακόμα και κάποιο ταξίδι που θα κάνεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση η μέρα είναι ιδανική για μια βόλτα με το ταίρι σου. Οι συζητήσεις μαζί του θα αναπτύξουν ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος η επικοινωνιακή σου διάθεση και η όρεξη για φλερτ θα σε οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ταλέντο σου σήμερα στην επικοινωνία και ο δεξιοτεχνικός σου λόγος θα σε φέρουν σε επαγγελματικές συμφωνίες. Να προσέχεις όμως την διαχείριση των οικονομικών και μη βιάζεσαι να κάνεις επενδύσεις γιατί θα ξοδευτείς πέραν του δέοντος

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις μια ήρεμη μέρα. Θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις πράγματα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα αξίζεις την φροντίδα του εαυτού σου και θα ευχαριστηθείς την έξοδο για αγορές. Νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθήματα τρυφερότητας που εισπράττεις από το ταίρι σε διαβεβαιώνουν για την αγάπη του. Θα εισπράξεις κομπλιμέντα από μέρους του και θα τονώσουν την ήδη αυξημένη γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορείς να ελπίζεις στην εξομολόγηση του έρωτα ενός θαυμαστή! Η αισθαντική σου φύση απογειώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική άνοδος προβλέπεται για σήμερα και δεν θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επαγγελματικά διανύεις ευνοϊκή περίοδο με εξαιρετικά ανοίγματα.

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα θα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα εντελώς προσωπικά σου θέματα. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και το περιβάλλον σου αντιλαμβάνεται την σπιρτάδα της ψυχής αλλά και του μυαλού σου. Μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις και να το λάβεις αφού τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Προσοχή όμως στην βιασύνη και την παρορμητικότητα της στιγμής που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και φανείς επιπόλαιος. Πάντως οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον συσφίγγονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκμεταλλεύσου σήμερα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά μαζί του. Η παιχνιδιάρική ιδιοσυγκρασία σου είναι στο φόρτε της και κάνεις ευτυχισμένο τον σύντροφο σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου αρκεί να μη μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Μη χάνεις ευκαιρία για έξοδο και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η χαλαρή διάθεση σήμερα δεν σου αφήνει μυαλό για επαγγελματικούς προβληματισμούς που ενδεχομένως χαλάσουν την μέρα σου. Άφησε το για αργότερα και προς τον παρόν ζήσε την ανεμελιά που σου προσφέρεται.

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, σε κάνει λίγο μελαγχολικό και με μειωμένη διάθεση. Η εσωτερική αναζήτηση είναι επιτακτική ανάγκη για σένα ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις υποθέσεις σου. Μπορείς να βουτήξεις στο παρελθόν και να ανασύρεις καταστάσεις που θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τις λύσεις. Πάρε τον χρόνο σου διότι η απομόνωση και η κουβέντα με τον εαυτό μας χρειάζεται ενίοτε για να φορτιστούν οι μπαταρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αναμόχλευση του παρελθόντος σου φέρνει αναμνήσεις από ένα παλιό έρωτα. Ελπίζεις σε ένα πισωγύρισμα της σχέσης γιατί δεν δέχεσαι πως τελείωσε οριστικά. Από την άλλη μπορεί να σε βασανίζει ένας παράνομος έρωτας που κρύβει αρκετό παρασκήνιο. Εκεί είναι που θα πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις! Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε τα λόγια που μπορεί να πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα κρύβει παγίδες τις οποίες ψυχανεμίζεσαι και γι’ αυτό το λόγο αποσύρεσαι προσωρινά. Τα οικονομικά δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα σήμερα.

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις έντονα κοινωνικός και έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου. Θέτεις νέες πρωτοποριακές μεθόδους ανάπτυξης και έχεις την συμβολή των φίλων. Η συναναστροφή με ομάδες ανθρώπων που μοιράζεσαι κοινά όνειρα θα βρεθούν στο πλευρό σου. Μπορείς να συμπεριλάβεις στις επιδιώξεις σου και τα επιχειρηματικά πλάνα τώρα που έχεις υποστηρικτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα άτομα του φιλικού κύκλου θα γίνουν οι διαμεσολαβητές για να γνωρίσεις το ταίρι που θα σε γοητεύσει αν είσαι ελεύθερος. Άρπαξε την ευκαιρία και δέξου παρατάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν έχεις ταίρι φρόντισε να μη είσαι αντισυμβατικός και θεωρείς ότι η σχέση κοστίζει την ελευθερία σου. Αυτό δεν αρέσει στον σύντροφο και η αντίδραση θα φέρει διαφωνίες που δεν σε συμφέρουν. Προσπάθησε να καλμάρεις την ένταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου μπορεί να εκτοξευτεί από τις έξυπνες ιδέες σου. Η διαύγεια πνεύματος και το καθαρό μυαλό φέρνουν πολλές και ευνοϊκές εξελίξεις. Προσοχή στα έξοδα χωρίς λόγο.

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν που θα πιέσουν την κοινωνική και επαγγελματική σου δραστηριότητα. Η καταξίωση σου είναι μείζονος σημασίας και οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτόν τον τομέα. Οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν μετά από κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ δεν σου προσφέρει ιδιαίτερη ευχαρίστηση σήμερα και το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις ταίρι βλέπεις με σοβαρότητα την πορεία της σχέσης και θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα. Η εποχή της ανεμελιάς και της χαλαρότητας δεν σε αγγίζει πλέον και έχει παρέλθει από καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, επικεντρώνεσαι στην εργασία, πετυχαίνεις και εκπληρώνεις μεγάλους στόχους! Η πιθανότητα μάλιστα μίας αύξησης σήμερα, είναι πολύ πιθανή!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα θα έχεις προτάσεις για εξόδους και δραστηριότητες που θα σε ευχαριστήσουν. Ταξίδια και περιπέτειες που θα προκύψουν θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο μπροστά στην ευχαρίστηση σου, που είναι πάνω από όλα. Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ανοίγει το μυαλό σου και αξιοποιείς τις εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση θα απογειωθούν τα συναισθήματα που νιώθεις για τον σύντροφο μέσα από ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά του. Θα περάσεις όμορφες στιγμές κάνοντας κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και γνωριμίες ανανεωτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τη δουλειά και η μόνη σου επιθυμία είναι να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά ξοδεύεις για να περάσεις καλά.

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα ακολουθείς τις προσταγές που επιβάλλει το ένστικτο σου. Νιώθεις εσωστρέφεια και δεν θα αποφύγεις το άγχος που φωλιάζει στην ψυχή σου. Οι εσωτερικές διεργασίες σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις βαθύτερες επιθυμίες και την κάλυψη τους. Διώξε την ανασφάλεια κάνοντας σωστές επιλογές και απομακρύνσου από ότι σε κρατάει δέσμιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σύντροφο θα απολαύσεις σήμερα τον έρωτα με το ταίρι σου μαζί με το έντονο πάθος. Η μέρα μυρίζει έρωτα και σεξουαλική επιθυμία. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ σήμερα θα λαχταρήσεις να έρθεις κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου χωρίς ενδοιασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα κρύβει οικονομικές ανησυχίες για οφειλές και η τακτοποίηση λιγάκι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Προσοχή στην δουλειά και σε αποκαλύψεις που αποδιοργανώνουν.

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είσαι έτοιμος για κοινωνικοποίηση και επαφή με άτομα που διατηρείς πολύ καλές σχέσεις πλέον, αφού έχεις καταφέρει να διώξεις τα σύννεφα που ενδεχομένως σκίαζαν την αρμονική πτυχή της ζωής σου. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που σου προσφέρουν γαλήνη και νιώθεις οικεία μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον σύντροφο σου και στην μεταξύ σας σχέση. Έρχεσαι κοντά του με ψυχή και σώμα και απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος είναι μια θετική συγκυρία να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που ήδη ξέρεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να του εκδηλωθείς. Ανέλαβε την πρωτοβουλία και πλησίασε τον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες γίνονται με καλύτερες και πιο ευνοϊκές συνθήκες. Έχεις την συμπάθεια και την στήριξη τους κάτι που διευκολύνει την μεταξύ σας σχέση.

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα νοιάζεσαι για την σωματική σου κατάσταση και την ξεκούραση σου. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να βρεις χρόνο και για σένα που το χρειάζεσαι. Βάζεις σε τάξη τις δουλειές και τις ανάγκες σου. Ιδανική μέρα για να διακόψεις βλαβερές συνήθειες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να παρασύρεις τον σύντροφο και να ακολουθήσει τις δικές σου συνήθειες. Κάνε εσύ την πρόταση και θα σε ακολουθήσει ακόμα κι αν γκρινιάζει στην αρχή. Ο επιμένων νικά! Αν δεν έχεις ακόμα ταίρι παίξε το παιχνίδι του, χωρίς να σε καταλάβει και πλησίασε το άτομο που βρίσκεται μέσα στα πόδια σου καθημερινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία βελτιώνεται και η πολύ δουλειά αναγνωρίζεται με άνοδο στα οικονομικά.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για την ανάπτυξη των ταλέντων και την προβολή των δημιουργημάτων σου. Έχεις τον θαυμασμό του περίγυρου που αναγνωρίζει τις αξιοθαύμαστες ικανότητες σου. Σήμερα έχεις την ευκαιρία και την επιθυμία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Η ενασχόληση με τα παιδιά θα βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα παίξεις σαν κι αυτά. Πρόσεχε μόνο μη το πάρεις πάνω σου και θεωρήσεις τους άλλους κατώτερους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ τυχερή προβλέπεται η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου με πολλές ευκαιρίες για φλερτ και ξεφάντωμα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Σήμερα γίνεσαι καρδιοκατακτητής και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν έχεις σχέση σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για έξοδο και ευχάριστες στιγμές. Το ταίρι σου σε κοιτάει στα μάτια και περιμένει την ανταπόδοση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η προβολή σου θα φέρει αντίζηλους και θα πρέπει να προσέχεις. Μη τους προκαλείς θεωρώντας τον εαυτό σου ανώτερο κι ας είσαι.. Οικονομικά τα υπερβολικά έξοδα είναι προς τέρψη και διασκέδαση αλλά μη το παρακάνεις.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την σημερινή μέρα νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον. Η θαλπωρή του σπιτιού θα σου τονώσει το αίσθημα της ασφάλειας που είχε διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Οι δικοί σου σε χρειάζονται και τώρα ήρθε η στιγμή να χτίσετε πιο γερή βάση στα θεμέλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πιθανότητα να δεχθείς την πρόταση για να μείνετε μαζί είναι πολύ αυξημένη σήμερα. Έχετε βρει τους ρυθμούς σας και δεν ωφελεί να στέκεστε στάσιμοι. Το επόμενο βήμα είναι αυτό που θα ξεβαλτώσει την σχέση οπότε τόλμησε το! Αν είσαι ελεύθερος μια σχέση από τα παλιά που σε απασχολεί ακόμα θα επανέλθει με βλέψεις επανασύνδεσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας είναι βραχνάς για το πορτοφόλι σου αλλά κρίνονται αναγκαία. Στα επαγγελματικά δεν διαφαίνονται μεγάλες εξελίξεις για την ώρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram