Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (23/12)

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις και γεγονότα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, συναισθηματική ανανέωση και στιγμές καλοπέρασης! Το ενδιαφέρον των άλλων, επικεντρώνεται επάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τον περίγυρο σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου απόφαση και δράση, γι’αυτό μην διστάσεις λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις περισσότερα σημασία στον εαυτό σου και αμελείς τις ανάγκες του συντρόφου σου! Αυτός από την άλλη, σε κακομαθαίνεις, σε φροντίζει και σε νοιάζεται! Κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές και απρόσμενες εξομολογήσεις, θα έχεις εσύ που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι τολμηρές και θαρραλέες δράσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό τομέα! Στον οικονομικό τομέα θα έχεις σίγουρα επιτυχία!

Ταύρος♉

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα βαθιά σου συναισθήματα σου και στην φωνή του ενστίκτου σου. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και θα βρεις τις σωστές λύσεις, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις επικοινωνία με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν χειριστείς σωστά την κατάσταση, μπορεί να πετύχεις ακόμα και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, προκαλώντας ανούσιους τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μία ιδιαίτερη ικανότητα σήμερα, να ανταποκρίνεσαι σωστά και ώριμα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποθέσεις!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση και οι κινήσεις σου, σε καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα! Επικοινωνιακά, είσαι γρήγορος, ευφυής και ρήτορας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε φλερτ με ένα τρίτο άτομο, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ! Ιδανική ημέρα, για έναρξη νέας σχέσης ή νέων ξεκινημάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για έξοδα που έχουν να κάνουν με όχημα ή μετακινήσεις!

Καρκίνος♋

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεις με ευκολία λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο, φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και έχε υπομονή, χωρίς να βιάζεις και να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, είσαι αποφασιστικός, αλλά και μετρημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση ή τον γάμο σου! Πρέπει ωστόσο να αποφύγει κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, κάνει ξανά κίνηση σήμερα και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην φοβηθείς αλλαγές και τολμηρές κινήσεις σε χρήμα και καριέρα! Δεν είναι ώρα για βολέματα και στασιμότητα!

Λέων♌

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και λάμπεις περισσότερο από ποτέ! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και για το λόγο αυτό, η δράση σου είναι αποφασιστική και άμεση! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και αν αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες και σκοπούς, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες από το ταίρι σου και δεις ότι δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές και επιτυχίες! Ετοιμάσου για μία νέα γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για να προβάλλεις τον εαυτό σου και για να επιβληθείς! Οικονομικά, έχεις τύχη, αλλά και τάση για σπατάλες!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν πέρα από την αδιαμφισβήτητη λογική σου, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και την διαίσθηση σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη! Προτίμησε την σημερινή ημέρα, για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου και να προχωρήσεις στην λήψη σπουδαίων αποφάσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από κομπλιμέντα, κολακείες και μεγάλα λόγια, σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις που αφορούν νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, διότι έρχονται επιζήμιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε παραλήψεις και γκάφες, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις οικονομικές σου συναλλαγές!

Ζυγός♎

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη θα αφορά τον επικοινωνιακό και τον φιλικό τομέα! Όλοι σε θαυμάζουν για την εξυπνάδα σου και την επικοινωνιακή σου γοητεία, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οι φίλοι και η βοήθεια που σου προσφέρουν, είτε έμπρακτα, είτε με συμβουλές, είναι οι σύμμαχοι σου, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συμβουλές των φίλων σου, θα σου δώσουν την λύση, σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχέση ή ο γάμος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται στο έπακρο! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, είσαι υπερβολικά παρορμητικός και κάνεις λάθος κινήσεις.

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η δράση σου σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από αρμονία, σοφία, υπομονή και ωριμότητα! Πιθανόν σήμερα να φανείς λίγο απόμακρος στους γύρω σου, μα αυτός είναι και ο σκοπός σου! Επιδιώκεις να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και σε εκτιμούν! Η κοινωνική σου εικόνα, βελτιώνεται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σήμερα σε ένα άτομο, που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και με βάσεις σχέση! Ενδεχομένως, αυτό το άτομο να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό σου χώρο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε δογματικές, επιθετικές και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες στην εργασία και μάλιστα με περισσή ευκολία! Οικονομικά, υλοποιείς με επιτυχία τα σχέδια σου!

Τοξότης♐

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις ξανά τον περιπετειώδη, αισιόδοξο και ζωηρό εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για ελευθερία, για ανεξαρτησία, για ψυχαγωγία και για κοινωνικότητα! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, στην διεκδίκηση των στόχων σου και θα έχεις επιτυχία! κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η τάση σου ωστόσο, για κυνικό χιούμορ, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να ενθουσιαστείς με νέες γνωριμίες, φλερτ και εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν διασκεδαστικές στιγμές και βελτίωση επικοινωνίας με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για καυγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την δική σου λάθος διαχείριση! Στην καριέρα, υψηλοί στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε ξενίσει η έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρος σου! Επιλέξεις να μείνεις παρατηρητής των γεγονότων και των συγκυριών, αφού ξέρεις πως έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα υψηλούς στόχους και σκοπούς! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από συναναστροφές, λόγω της πειθούς και της ισχυρής διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, για ζήλια και για καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου σε έναν έρωτα γοητευτικό μεν, τοξικό δε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθουν μεγάλες λύσεις και μάλιστα στα ξαφνικά! Στην καριέρα, έρχονται ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, ώστε να μπει ένα τέλος στην μοναξιά! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επίσης, επιδιώκουν να σε έχουν πλάι τους! Όλα είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι γύρω σου, σου δίνουν απλόχερα λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς επιτέλους να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις με ευκολία! Νέα γνωριμία ή ακόμα και έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πιθανά σενάρια σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε φροντίζει, σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σου δείχνει τον έρωτα του σε κάθε ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που θες εδώ και καιρό να προχωρήσεις!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αποφασίζεις να μην είσαι πια το υπερευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι γνώριζαν! Την σημερινή ημέρα, επιλέγεις δυναμικότητα, σοφία, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που εξυπηρετεί στο έπακρο πρακτικούς στόχους, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συνομιλίες με το άλλο σου μισό, να βρείτε λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που έχετε εδώ και καιρό, στην σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν κολακεύεσαι πλέον από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσουν άτομα, που μπορούν να δείξουν έμπρακτα τον έρωτα τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και ανακουφιστικές οικονομικές λύσεις και διεκπεραιώσεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram