Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (18/7)

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουλίου, 2023

Κριός
Υπάρχει υποστηρικτική ροή ενέργειας για σένα που σχετίζεται με επιχειρήσεις, εργασία και την υγεία. Εάν πρέπει να κάνεις κάτι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Καθώς η μέρα εξελίσσεται έχεις την τάση να θέλεις να εξετάσεις τα συναισθήματα ή να απολαύσεις τη διασκέδαση. Νέες πληροφορίες σχετικά με παλιά θέματα μπορούν να εμφανιστούν ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμα έργα, φίλους ή μέσω δικτύωσης. Ένα πρόβλημα στα εργασιακά το βλέπεις με άλλο μάτι. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της καθώς έχεις μια μικρή δυσκολία στον τρόπο έκφρασης σου.

Ταύρος
Αυτή είναι μια δυνατή μέρα τόσο για την τεχνική όσο και για την έμπνευση, καθώς έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις δράση και να κάνεις πράγματα. Συμφωνίες με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο ακόμα και αν υπήρξαν πρόσφατες διαφωνίες μπορούν να ολοκληρωθούν. Επίσης μπορεί να εμφανιστούν πληροφορίες που σου ζητούν να επαναπροσδιορίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Απέφυγε τη γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Υπάρχει σήμερα εξαιρετική ενέργεια για εργασία πίσω από τα παρασκήνια ή και το σπίτι. Τώρα μπορείς να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη στον οικιακό κόσμο σου και την ιδιωτική σου ζωή. Ειδικά όσο περνά η μέρα η εξομάλυνση των διαφορών σου προσφέρει ικανοποίηση. Η ευγένεια και η γοητεία σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Μπορούν να γίνουν συζητήσεις σχετικά με συνεργασίες, μακροπρόθεσμα σχέδια, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις, την επέκταση και την αγάπη. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις σταθερές ισορροπίες της.

Καρκίνος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να ρίξεις συγκεντρωμένα την ενέργεια σου σε μια προσπάθεια μάθησης και επέκτασης με τη σημερινή νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Οι συνομιλίες τείνουν να οδηγούν σε καλές κατευθύνσεις αν και τείνουν να επικεντρώνονται σε παλαιότερα θέματα. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι καλές, γι’ αυτό μη φοβηθείς να προκαλέσεις συζητήσεις. Εάν προκύψουν ζηλοτυπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, προβληματίζεσαι για τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα, αποφασισμένη και αφοσιωμένη και αυτός ο συνδυασμός κερδίζει. Οι πρακτικές δραστηριότητες επίσης είναι ικανοποιητικές. Καθώς προχωρά η μέρα τείνεις να θέλεις να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες των άλλων. Οι συμπεριφορές κάποιων συνεργατών σε οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα. Η σεξουαλική σου ζωή με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη γοητεία σου αρκεί για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Μπορείς να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα αξιόλογο και σημαντικό θέμα ή έργο, καθώς αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Πιθανά να παρακινηθείς από αυτά που μαθαίνεις, από τις σπουδές ή τα ενδιαφέροντα σου. Περαιτέρω προσοχή χρειάζονται τα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή την υγεία σου. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου ή να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου, κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, καιρός να αφήσετε πίσω προβλήματα και διαφορές και να βρείτε τη χρυσή συνταγή της ευτυχίας.

Ζυγός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για δουλειές που γίνονται πίσω από τα παρασκήνια ή προσπάθειες για χειρισμό ενός δύσκολου συναισθηματικού προβλήματος. Καθώς προχωρά η μέρα έχεις την τάση να επικοινωνείς και να διασκεδάζεις. Οι ενέργειες σε οδηγούν να καταλάβεις πράγματα και να καταλήξεις σε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες ή συμφωνίες. Οι συζητήσεις σήμερα με τον αγαπημένο σου φαίνονται ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι φαίνεται να καλλιεργείτε.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του παιχνιδιού, του δράματος και της ψυχαγωγίας, ανεβάζοντας και τροφοδοτώντας το πνεύμα σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για κοινές, εστιασμένες δραστηριότητες. Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς για προσωπικά σχέδια ακόμα κι αν δεν είσαι πολύ σαφής σχετικά με τις λεπτομέρειες. Ωστόσο ίσως θελήσεις να κρατήσεις τα πράγματα ανεπίσημα και να αποφύγεις να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Είσαι πολύ απαιτητική απέναντι σε θέματα που αφορούν την ερωτική – συναισθηματική ζωή σου. ρίξε λίγο τα στάνταρ ή τον εγωισμό σου.

Τοξότης
Με τις σημερινές ισχυρές ενέργειες λαχταράς κάποια οικειότητα ή σύνδεση. Ωστόσο μπορείς να ζήσεις μια αίσθηση ισχυρότερης δέσμευσης για τους φιλόδοξους στόχους σου, την καριέρα, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή την εργασία σου. Αναζήτησε ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου. Η θαλπωρή του σπιτιού σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποιες ενέργειες επανασύνδεσης.

Αιγόκερως
Έχεις εξαιρετική υποστήριξη για την εστίαση σε μελέτες ή δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά το κοινωνικό στοιχείο σε ελκύει περισσότερο. Περαιτέρω πληροφορίες στα εργασιακά σχετικά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, μπορεί να προκύψουν και να αλλάξουν την προοπτική σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες από όπου κι αν προέρχονται και άνοιξε τις πόρτες τη καρδιάς σου.

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της ημέρας ευνοεί τη ροή ενέργειας σε οικογενειακές και οικιακές υποθέσεις. Οι ευχάριστες συνομιλίες μπορεί να είναι μέρος της ημέρας μιας και είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Οι ενέργειες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις μια συμφωνία ή να αποκτήσεις νέες ιδέες. Ζήλια και κτητικότητα με λίγα λόγια καταπίεση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη ίσως είναι καιρός να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου.

Ιχθύες
Οι σημερινές ενέργειες τραβούν στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας είναι ισχυρό για την ολοκλήρωση των υποθέσεων σου ειδικά αν απαιτούν αποφασιστικότητα και εστίαση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα ιδιωτικό, ή παρελθοντικό θέμα ενδέχεται να εμφανιστούν και να σου δώσουν μια αναζωογονητική νέα προοπτική. Δείξε τα συναισθήματα σου και εκφράσου περισσότερο στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, εάν αυτή είναι η πραγματική σου ανάγκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram