Ερωτευμένη ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Δημοσιεύθηκε 14 Μαΐου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον τράπερ Snik είχε μπει στο μικροσκόπιο. Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι σκότωναν για μια κοινή τους φωτογραφία (στην αρχή). Όταν έγινε επίσημο και συγκατοίκησαν κιόλας ξεροσταλιάζαμε όλοι στα social για ένα κοινό post, μια φωτογραφία που να τους δείχνει τρελά ερωτευμένους!

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια κοινής πορείας κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δυο μεριές το όλο θέμα δεν... ευδοκίμησε και τώρα είναι ξανά single και οι δυο. Για πόσο ακόμα, όμως, είναι το μεγάλο ερώτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα αν και ο έρωτας - ακόμη τουλάχιστον - δεν έχει βρει αυτήν!

Πηγές από το πολύ κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η Ηλιάνα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Θα επανέλθω σίγουρα με ονόματα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram