Επανασύνδεση με απαιτήσεις: Τι όρο έθεσε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου για να είναι ξανά μαζί

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουλίου, 2022

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως είχε πάει ταξιδάκι στην Ρώμη με ένα πρόσωπο που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί

Νομίζετε ότι μετά από αυτό θα κατάφερνε όντως να κρατήσει το με ποιον ήταν κρυφό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που επιβεβαιώνει και το Ciao με σημερινό του 5/6 δημοσίευμα αναφέρουν πως στο πλευρό της παρουσιάστριας βρισκόταν ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφό της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Οι δυο τους χώρισαν το περασμένο φθινόπωρο αλλά πλέον φαίνεται πως προσπαθούν να επανασυνδεθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, Κατερίνα και Φίλιππος ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας.

"Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα κι αυτό ισχύει και για τους δυο. Κυρίως όμως για την ίδια την παρουσιάστρια στην οποία ο εφοπλιστής έχει θέσει έναν πολύ αυστηρό όρο: Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο της επικοινωνίας τους αποκαλυφθεί κάτι για τις δραστηριότητές τους η σχέση θα τελειώσει οριστικά.

filipos tsagkridis

Για μια ακόμα φορά, το πρόβλημα της Κατερίνας στην προσωπική της ζωή ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η σχέση της. Εάν καταφέρει να ελέγξει αυτό το κομμάτι της ζωής της ίσως τελικά η όμορφη Κατερίνα καταφέρει να βρει την ευτυχία. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πάντως της έβαλε το τελεσίγραφο: Εάν δεν σταματήσει η δημοσιότητα, δεν έχουμε κανένα μέλλον."

Η εικόνα του 6 μήνες μετά τον χωρισμό - Πως είναι σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης
Παρά το γεγονός πως είναι άκρως ενεργός στα social media, ο Φίλιππος προτιμά να μην ανεβάσει σχεδόν ποτέ το πρόσωπό του και οι αναρτήσεις του επικεντρώνονται περισσότερο στο επαγγελματικό κομμάτι και σε διαφημιστικούς σκοπούς.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε repost ένα στόρι ενός φίλου που τον είχε τραβήξει να πίνει και να κουβαλάει σακούλες με φαγητό. Ανανεωμένος, με ένα υπέροχο καλοκαιρινό πουκάμισο φαινόταν να διασκεδάζει με την παρέα του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram