Εξομολόγηση από τον Πάριο: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι»

Δημοσιεύθηκε 12 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από πολύ καιρό, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα όσα αγαπάει. Και όλα αυτά ξεκινούν και σταματούν στα παιδιά του!

Εσείς ως πατέρας, φαντάζομαι, αγαπάτε το ίδιο και τους τέσσερις γιους σας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου.

Μου έχουν πει ότι έχετε επαφή πιο πολύ με τον Μιχαήλ

Αυτό δεν είναι κακό. Μένει πιο κοντά μου, για αυτό. Επειδή οι δουλειές του είναι πιο ελεύθερες, περνάει από το σπίτι και με βλέπει πιο εύκολα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μεταξύ τους τα παιδιά μου αγαπιούνται τόσο πολύ, όπως αγαπιόμουν εγώ με τα αδέλφια μου, παρόλο που δεν είναι από τις ίδιες μανάδες.

Κι εσείς καταφέρατε να κρατήσετε καλές σχέσεις με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σας.

Εγώ δεν τσακώνομαι, δεν υπάρχει λόγος, μωρέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο γιατί δεν άντεχα να βλέπω να τσακώνονται. Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά άμα βάζει ο Ολυμπιακός ένα καλό γκολ, θα χειροκροτήσω. Το έκανα τρεις-τέσσερις φορές, με κοίταζαν περίεργα και με έβριζαν. Τότε είπα «δεν ξανάρχομαι στο γήπεδο». Έχω να πάω στο γήπεδο από το ’80.

Φίλους από τον χώρο σας είχατε;

Φίλους όχι, καλές σχέσεις είχα. Και μην ακούς τι λένε, φίλους (σ.σ. συναδέλφους) δεν έχει κανένας. Ούτε σύγκρουση είχαμε. Απλά ο καθένας τότε είχε το πρόβλημά του. Τώρα που μεγαλώσαμε μπορεί να γίνουμε φίλοι… όσοι έχουν ψυχούλα, όσοι πιστεύουν ότι μεγάλωσαν, όχι ότι γέρασαν. Ξέρεις, η κορυφή είναι μία, αλλά είναι αιχμηρή. Αν καθίσεις επάνω, πονάει. Καλύτερα να είσαι στους πρόποδες, κάτω, να κοιτάς το οικοδόμημά σου και, αν αξίζει, να το θαυμάζεις.

Μα το λέτε εσείς αυτό που ο κόσμος σάς έχει τόσα χρόνια στην κορυφή;

Είχε σκάλες από την άλλη μεριά και κατέβηκα!

Θεωρείτε ότι τα καταφέρατε περισσότερο στην καριέρα ή την προσωπική σας ζωή;

Να σου πω κάτι; Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι. Καμαρώνω που δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ενώ μπορούσα, δεν έκανα.

Έχετε τραγουδήσει Άσε με στη μοναξιά μου. Το έχετε νιώσει όμως;

Πολλές φορές. Επιλεγμένα. Μία φορά στη ζωή μου δεν ήταν επιλογή δική μου και έφταιγα. Και πάντα φταίμε εμείς. Παρόλο που λέει ο Πάριος Φταίμε κι οι δυο, το υπόλοιπο κομμάτι λέει φταίω εγώ.

Ποιο είναι το πιο σπουδαίο δώρο που σας έχει φέρει η ζωή;

Θα σου έλεγα κοινότοπα «τα παιδιά μου». Αλλά θα ξεκινήσω από τους γονείς μου, που έφεραν εμένα και έφερα τα παιδιά μου. Έκανα αγαπημένους ανθρώπους, φίλους.

Η Δέσποινα Βανδή, που ήταν κριτής στο Just the 2 of Us, έπλεκε κάθε φορά το εγκώμιο στον Χάρη Βαρθακούρη.

Του έβαζε μόνιμα 10. Το αξίζει το παιδί όλο αυτό που του είπε, γιατί η Δέσποινα ξέρει να ακούει. Είναι σπουδαία, μεγάλη τραγουδίστρια. Αν κάναμε εξαγωγή ανθρώπων ξένου ρεπερτορίου –για να μην παρεξηγηθούν οι άλλες μεγάλες τραγουδίστριες–, θα ήταν δύο: η Δέσποινα και η Άννα. Τις άλλες τις έχουμε κάνει εισαγωγή. Αυτές οι δύο Ελληνίδες θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα έξω.

Το ίδιο λένε τώρα για τον Νικόλα, τον μικρότερο γιο σας.

Μακάρι. Άμα έχει μυαλό, να κάνει. Είναι σπουδαίος. Και να σου πω κάτι καλό που έχει ο Νικόλας μου; Από τον Πάριο δεν ζήτησε ποτέ κάτι. Ούτε βοήθεια ούτε τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι να μου ζητάει λεφτά για παγωτό όταν ήταν πιτσιρικάς.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram