Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

Δημοσιεύθηκε 20 Απριλίου, 2022

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Σεπτέμβριο αφού δεν προλαβαίνει να τα έχει όλα νωρίτερα στην αρχική ημερομηνία που είχε σχεδιάσει με τον σύντροφό της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε στην εκπομπή Happy Day: «Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μάϊου αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αποκάλυψε: «Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πού ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι»!

Τέλος αποκάλυψε ότι ο θάνατος της γιαγιάς της τής στοίχισε: «Πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα με τον θάνατο της γιαγιάς μου και ακόμα προσπαθώ και με τον πνευματικό μου, συζητάω…»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram