Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αιχμηρή απάντηση σε όσους υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της είναι φανταστικός

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουλίου, 2022

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη άστραψε και βρόντηξε μετά το πάρτι γενεθλίων της και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός και αφορά τον αγαπημένο της, αφού κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει!

Να σας θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα και το πρόσωπο του συντρόφου της και δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά λοιπόν τα μηνύματα που δέχθηκε και της έγραφαν ότι ο σύντροφός της είναι… κάποιο φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή ότι δεν υπάρχει, εκείνη απάντησε με ένα βίντεο και… ακούσαμε την φωνή του.

Το μοντέλο είπε: «Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου» και στη συνέχεια ακούσαμε τη φωνή του συντρόφου της. Όμως για ακόμα μια φορά δεν είδαμε το πρόσωπό του!

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια αποκάλυψε ότι αναβάλλεται ο γάμος της: «Τελικά αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα. Λόγω της δουλειάς και λόγω διάφορων άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram