ΓρανάΖι : Η δοκιμασμένη επιλογή για ποιοτικό φαγητό

Δημοσιεύθηκε 9 Δεκεμβρίου, 2021

Το μεζεδοπωλείο «Γρανάζι» το γνωρίζετε και το αγαπάτε εδώ και 7 χρόνια για την ζεστή του ατμόσφαιρα, τις παραδοσιακές του γεύσεις και το μοναδικό του ντεκόρ. Αρχοντικό, κλασικό με μια υπέροχη πετρόχτιστη βεράντα να μας θυμίζει τη μεγάλη σημασία του παραδοσιακού στοιχείου στο χώρο. 

Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Χατζηλάμπος έχει καταφέρει αυτό που επιθυμούμε. Όμορφες γεύσεις και ξεχωριστό περιβάλλον. Ο μόνιμος γνώμονας τους η άριστη εξυπηρέτησή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φημίζεται για τις ποικιλίες κρεατικών του, τους ουζομεζέδες και τσιπουρομεζέδες αλλά και τα καθημερινά, διαφορετικά μαγειρευτά του. Όλα τους είναι χειροποίητα με τα πιο αγνά υλικά. 

Η κυρία Τασούλα σας ετοιμάζει απίστευτους λαχανοντολμάδες, κολοκυθοκεφτέδες και μια πεντανόστιμα τυροπιτάρια. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις γεμιστές φλογερές αλλά και τα μπουρεκάκια παστουρμά. Όλα αυτά και άλλα τόσα μπορείτε να συνδυάσετε με οινόμελο ή και ρακόμελο. 

Το μεράκι και η αγάπη δε λείπει από κανένα πιάτο και αυτό θα το καταλάβετε από τη γεύση και την ποιότητα τους. 

Ανοιχτά : Τρίτη με Κυριακή (10.00-24.00)

Διεύθυνση : Λεωφόρος Χαϊνά 60, Χαλκίδα 

Τηλέφωνο : 22214-00915

Facebook page: ΓραναΖι

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram