Για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο σπίτι Φουρέιρα και Μποτία

Δημοσιεύθηκε 3 Δεκεμβρίου, 2021

Κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό για χρόνια παρά το γεγονός πως... ο κόσμος το είχε τούμπανο! Φέτος το καλοκαίρι, όμως, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβονται αφού έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, και με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media επισημοποίησαν ουσιαστικά αυτό που όλοι γνώριζαν.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, κι αυτή ίσως ήταν η μόνη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στον Μποτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει την περιοχή των Νοτίων προαστίων για την διαμονή του. Η νέα τους κατοικία είναι λιτή από άποψη διακόσμησης και κυριαρχούν κυρίως γήινες αποχρώσεις.

foureiraspiti10

Η συγκεκριμένη γειτονιά είναι πολύ ήρεμη με υπέροχη θέα από την αυλή τους, καθώς είναι σε ύψωμα. Το ζευγάρι λόγο επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχει πολύ λίγο προσωπικό χρόνο που προτιμά να το περνά στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, τρώγοντας ή κάνοντας βουτιές στην πισίνα.

Γενικά και οι δυο τους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν τους αρέσει να απασχολούν τα media με κάτι άλλο πέρα από την δουλειά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο φωτογραφικό υλικό, το σαλόνι είναι τεράστιο και η διακόσμηση πολύ απλή και παράλληλα μοντέρνα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram