Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κάθε μέρα αντηλιακό μαλλιών

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2022

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τα αντηλιακά και τη μεγάλη σημασία τους στη skincare routine σου; Και θα τα πούμε πολλές φορές ακόμα… Μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες! Αξίζει, όμως, να αφιερώνεις κι ελάχιστα λεπτά καθημερινά για την προστασία των μαλλιών σου από τον ήλιο, γιατί είναι εξίσου σημαντική. Πώς μεταφράζεται αυτό; Με αντηλιακό μαλλιών, φυσικά.

Το αντηλιακό μαλλιών μαζί με το αντηλιακό προσώπου και σώματος πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου όλο το καλοκαίρι μιας και οι «επιθέσεις» που δέχεται η τρίχα σου αυτήν την εποχή είναι πάρα πολλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σιγά, τόσο κακό μπορεί να κάνει ο ήλιος στα μαλλιά μου;», λογικά σκέφτεσαι. Και η απάντηση είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ». Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο ο ήλιος, αλλά και η θάλασσα και η πισίνα μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα της τρίχας σου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν την τρίχα, θαμπώνουν και αλλοιώνουν το χρώμα της. Η λύση, λοιπόν, και -ας το πούμε καλύτερα- η πρόληψη είναι το αντηλιακό μαλλιών.

Το αντηλιακό μαλλιών και θα προστατεύσει την τρίχα σου από την υπεριώδη ακτινοβολία, το αλάτι και το χλώριο και συνεπώς δεν θα «επιτρέψει» να αφυδατωθούν τα μαλλιά σου. Άσε που θα συμβάλει ώστε να διατηρηθεί λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου σε περίπτωση που έχεις βαμμένα μαλλιά. Θες κι άλλα για να κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου το αντηλιακό μαλλιών;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram