Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στην αρχή της καριέρας του!

Δημοσιεύθηκε 20 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως το 2021 που σιγά σιγά μας αποχαιρετά, υπήρξε μία από τις πιο γενναιόδωρες χρονιές της ζωής του. 

Και όχι άδικα αφού και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο όλα πήγαν πολύ καλά! Μετά τον ρόλο του ως Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ήρθε και η απόλυτη ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας πλέον στο πλευρό του τη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και δεν κρύβονται πια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όντας πλέον 44 ετών, ο γνωστός ηθοποιός έχει διανύει πολλά... χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά πλατό και απολαμβάνει πλέον την αποδοχή του κοινού. Γιατί των συναδέλφων του την είχε από τα πρώτα κιόλας βήματά του.

Η εικόνα του τότε, όμως δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή, παρ' όλο που ο Βασίλης Μπισμπίκης, όσο και αν άλλαξε, παρέμεινε το ίδιο γοητευτικός με τότε.

Έχοντας κάνει διάφορες δουλειές στη γενέτειρά του στο Λουτράκι όπου και δούλεψε για τρία χρόνια ως γκρουπιέρης στο καζίνο, ο γνωστός ηθοποιός σε ηλικία 25 ετών πήρε την απόφαση και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε την αναζήτησή του στον χώρο της υποκριτικής. Το 2008 ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καθώς έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη με τις σειρές «Το Δέκα» στον ALPHA και «Ο γητευτής» στον ANT1.

Πιο αγαπητός στο κοινό όμως έγινε με τον ρόλο που ανέλαβε στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ». Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram