Αυτό το ζώδιο δε θα σας αφήσει ποτέ ήσυχους

Δημοσιεύθηκε 21 Μαΐου, 2022

Μερικοί άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να μη μας αφήσουν ήσυχους, ποτέ. Μας στέλνουν μηνύματα ακατάπαυστα, μας μιλούν διαρκώς, θέλουν να τους αφιερώνουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο μας.

Ναι, είναι πολύ ωραίο να δείχνουμε έμπρακτα στους αγαπημένους μας ότι είναι σημαντικοί για εμάς, αλλά υπάρχουν όρια. Και αυτά τα άτομα, δεν τα σέβονται – είτε πρόκειται για έναν πρώην που αρνείται να δεχτεί το τέλος της σχέσης, είτε για φίλους που θέλουν αποκλειστικότητα και δε δέχονται ότι έχουμε κι άλλους γνωστούς, είτε για συγγενείς που μας παίρνουν τηλέφωνο κάθε μία ώρα για να μάθουν νέα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά και αυτό δε είναι τυχαίο, καθώς τα άστρα έχουν αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Οι παραπάνω άνθρωποι είναι, κατά πάσα πιθανότητα, Καρκίνοι.

Οι Καρκίνοι είναι κολλιτσίδες, δεν μπορούμε να το θέσουμε πιο ευγενικά. Θα βγούμε ένα ραντεβού μαζί τους; Θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τον γάμο την επόμενη μέρα, στο μυαλό τους. Θα πάμε μία φορά για έναν καφέ; Την επόμενη μέρα, θα μας ανακοινώσουν ότι είμαστε κολλητοί και θα προτείνουν ένα σχέδιο για καλοκαιρινές διακοπές. Συχνά ξεπερνούν τα όρια και γίνονται κτητικοί, ενώ μεταφράζουν τη συμπεριφορά τους σε φροντίδα και αγάπη, όχι εξάρτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram