Αυτοί είναι οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι «παλαιάς κοπής»

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουλίου, 2021

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος πιστεύει στις σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο, που να μπορεί να τον εμπιστευτεί και να χτίσει μαζί του το μέλλον του. Ερωτεύεται βαθιά και αγαπά πολύ το ταίρι του. Δίνει συναίσθημα και σταθερότητα στον/στη σύντροφό της/του και είναι ευτυχισμένος μόνο σε μια σοβαρή σχέση ή σε έναν γάμο που έχει γερά θεμέλια και που θα κρατήσει για πάντα. Παρότι είναι ξεροκέφαλος, κάποιες φορές θα κάνει παραχωρήσεις, προκειμένου η αγάπη να μην χαθεί και να έχει αυτό που λέμε το «για πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ανήκει και εκείνος στα ζώδια που είναι αρκετά δύσπιστα. Όταν όμως αποφασίσει να μπει σε μια σχέση, το κάνει με όλη του την καρδιά. Δίνει τα πάντα. Δίνει τον εαυτό του και την ψυχή του και βλέπει το ταίρι του ως σύντροφο ζωής. Ως έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κάνει οικογένεια και θα γεράσουν μαζί. Όταν λέει το «για πάντα» δεν αστειεύεται καθόλου και το εννοεί. Μπορεί να αντέξει πολλά, προκειμένου να μην χάσει τον έρωτα της ζωής του. 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ανήκει σε αυτό το -για πολλούς-συντηρητικό μοντέλο άντρα που είναι σταθερός, φειδωλός στις κουβέντες και τις συναισθηματικές εκδηλώσεις, αυστηρός και ενίοτε αγύριστο κεφάλι, αλλά θα στηρίξει το σπίτι, την οικογένεια ή τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του! Είναι υπεύθυνος άνθρωπος, δε θα παρατήσει τίποτα στη μέση και άπαξ και δώσει το λόγο ή την καρδιά του θα είναι για μια ζωή. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι με τον χρόνο μαλακώνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ίσως ο πιο συναισθηματικός απ' όλους! Είναι εκείνος ο άντρας που αν ενωθεί, αν δεσμευτεί, θα είναι για μια ζωή, καθώς οτιδήποτε άλλο το θεωρεί λίγο. Από την άλλη, είναι λιγομίλητος, αξιόπιστος και δεν βγάζει τις ευαισθησίες του φόρα παρτίδα. Αυτό ίσως είναι και ένα κακό, αφού ο φόβος του ότι η γυναίκα που έχει στο πλευρό του μπορεί να μην του λέει 100% αλήθεια, να μην την εμπιστεύεται απόλυτα (ε, δεν είναι και δύσκολο...) ή ότι κάποια στιγμή θα βρει έναν άλλον και θα την χάσει να είναι και η αιτία που ζηλεύει πολύ και θέλει να ελέγχει και την σκιά της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram