Αυτές τις μπότες θα βλέπουμε παντού φέτος

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2021

Η μόδα πάντα κάνει τον κύκλο της και ξαναγυρνάει. Φέτος θα δούμε πάρα πολύ ένα είδος μπότας που βλέπαμε πολύ μα πολύ παλιά, την λεγόμενη Lug Sole μπότα

Οι Lug Sole μπότες, αν και πρόσφατα έχουν έρθει δυναμικά στην επικαιρότητα της μόδας, έχουν τις ρίζες τους πίσω στη δεκαετία των 1930s, όταν ο σκοπός ήταν να διευκολυνθεί τόσο σε άνεση όσο και σε ασφάλεια η ορειβασία και άλλες καθημερινές εργασίες. Γι’ αυτό και παραδοσιακά αυτά τα παπούτσια έχουν λαστιχένια σόλα που αποτρέπει τις ολισθήσεις στο δάπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το trend του συγκεκριμένου είδους μπότας έχει καταλάβει τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ειδικά στην πιο edgy του εκδοχή. Από τον Prada και τον Gucci μέχρι τον Bottega Veneta, στις λίστες θα δεις τα πιο τολμηρά σχέδια για up-to-date εμφανίσεις.

lug sole boots16

Ποια τα θετικά αυτής της μόδας;

  • Αποτελούν ένα must trend που μπορεί να δημιουργήσει μία high-fashion εικόνα στην καθημερινότητα.
  • Είναι πολύ άνετες και μπορείς να τις φορέσεις για όλη τη μέρα χωρίς να κουράσεις τα πέλματά σου.
  • Είναι ένα στυλ παπουτσιού που σου λύνει τα χέρια όταν βρέχει.
  • Η σόλα τους έχει πλατφόρμα -άλλες φορές μεγαλύτερη και άλλες μικρότερη-, κάτι που μπορεί να σου δώσει ύψος αλλά παράλληλα άνεση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram