Αυτά τα ξεχωριστά εφηβικά υπνοδωμάτια θα σας δώσουν έμπνευση για το δικό σας

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2021

Η μετάβαση από τη παιδική στην εφηβική ηλικία είναι, αναμφίβολα, ένα σημείο-σταθμός τόσο για το παιδί, όσο και για τους ίδιους τους γονείς. Αν ήρθε η στιγμή λοιπόν το παιδί σας να μεταβεί στην εφηβική ηλικία και σας ενδιαφέρουν οι  τάσεις στην διακόσμηση ενός σύγχρονου εφηβικού δωματίου, μη ξεχνάτε ότι εκτός από την πρακτικότητα και λειτουργικότητα ενός δωματίου, στόχος σας είναι να αναδείξετε την προσωπικότητα του παιδιού σας, μέσω της διακόσμησης.

Οι έφηβοι χρειάζονται μια γωνιά για τον εαυτό τους όπου θα νιώθουν άνετα και θα μπορούν να εκφραστούν με ελευθερία. Δείξτε σεβασμό για τις προτιμήσεις τους και το μοναδικό τους στυλ, καθώς γι’ αυτούς είναι ο μόνος τρόπος για να δείξουν ποιοι είναι και να βρουν τη δική τους ταυτότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχεδιαστές έχουν βρει πολλές δημιουργικές λύσεις για την διακόσμηση των σύγχρονων εφηβικών δωματίων με  πρακτικό και πρωτότυπο τρόπο. Δείτε παρακάτωμερικές έξυπνες και δημιουργικές ιδέες για ρύθμιση επίπλων, για να δημιουργήσετε το τέλειο εφηβικό δωμάτιο που θα κάνει το παιδί σας να αισθάνεται τέλεια.

1. Music lovers

2. Girly touches

3. Playful mood 

4. Bohemian vibes

5. Classic choices

6. Simplicity is the key

7. Splash of green

Γράφει η Κυριακή Μπατζαλή

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram