Αυτά τα ζώδια θα είναι single το 2022

Δημοσιεύθηκε 15 Δεκεμβρίου, 2021

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο τυχεροί από άλλους – ειδικά στην αγάπη. Κι αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, μάλλον θα κερδίσετε στα χαρτιά αυτήν την παραμονή Πρωτοχρονιάς (κάτι είναι κι αυτό). Γιατί το νέο έτος δε θα ευνοήσει την ερωτική ζωή σας ζωή. Σύμφωνα με τα άστρα, τουλάχιστον.

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε Δίδυμοι; Το 2022 θα σας βρει single και μάλλον έτσι θα παραμείνετε. Θα δείτε, όμως, άλλες σχέσεις σας να ανθίζουν και την καριέρα σας να εκτοξεύεται. Δε θα αισθανθείτε μοναξιά, παρότι δυσκολεύεστε να γνωρίσετε νέο κόσμο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, τον εαυτό σας και φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Λέων

Το 2022 δε θα είναι η χρονιά που θα κάνετε σχέση και δεν πειράζει καθόλου. Οι Λέοντες θα μείνετε μόνοι και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας - είτε από δική σας επιλογή, είτε από επιλογή των άλλων. Θα εξελιχθείτε, θα διαβάσετε βιβλία, θα κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους και όλα θα πάνε καλά.

Κριός

Δε φταίτε εσείς, Κριοί. Φταίνε τα άστρα. Δε θα βρείτε τον έναν και μοναδικό τη χρονιά που έρχεται, αλλά μην απελπιστείτε. Με υπομονή και επιμονή, θα τα καταφέρετε. Όχι σύντομα, αλλά κάποια στιγμή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram