Αυτά είναι τα 3 απαγορευτικά πράγματα για να μην κάνεις ποτέ μετά το workout

Δημοσιεύθηκε 26 Μαΐου, 2022

Μπορεί να νιώθεις πολύ υπερήφανος για όσα κατάφερες ακόμη μία φορά χωρίς να εγκαταλείψεις την προσπάθεια στα μισά αλλά αν σκοπεύεις να κάνεις ένα από τα παρακάτω λάθη, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως η φιλότιμη προσπάθεια σου να αθληθείς σωστά, θα πάει όλη χαμένη.

Περνάς αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο αλλά αν ακολουθείς τις παρακάτω τακτικές, καλό είναι να ξέρεις ότι όλος σου ο ιδρώτας πάει χαμένος. Σύμφωνα με το Men's Health, υπάρχουν 3 χαρακτηριστικά πράγματα που συνηθίζεις να κάνεις μετά την άσκηση αλλά θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη πως ακυρώνουν όλο σου τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώσε βάση για να μην τα επαναλάβεις.

Καταναλώνεις το λάθος φαγητό

Αν σκοπεύεις να φας 20- 30 λεπτά μετά τη γυμναστική, προτίμησε κάτι υγιεινό όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Απόφυγε τις ατασθαλίες και φρόντισε ώστε το γεύμα σου να περιέχει πρωτεΐνη, λίγα λιπαρά και υδατάνθρακες για την απαραίτητη ενέργεια. Μπορείς να φας άνετα ένα σάντουιτς ολικής με γαλοπούλα, αμύγδαλα, φρούτα ή γιαούρτι.

Δίνεις πόνο, κάνοντας βαριές δουλειές

Μπορεί να φαντάζει ιδανικό αλλά δεν είναι. Αν μετά τη γυμναστική, κάνεις βαριές δουλειές, είναι πολύ πιθανό να τραυματίσεις τους ήδη γυμνασμένους σου μυς και αυτό είναι κάτι που θες σίγουρα να αποφύγεις σε κάθε περίπτωση.

Βυθίζεσαι στον καναπέ

Είναι εύκολο να πέσεις σε αυτή την παγίδα, βλέποντας Netflix στον καναπέ για τουλάχιστον 2 ώρες μετά τη γυμναστική σου αλλά μην υποκύψεις. Αν κρατήσεις σε επαγρύπνηση το σώμα σου, κάνοντας μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί πολλή ενέργεια, όπως βαθιές αναπνοές ή stretching, θα έχεις πετύχει το επιθυμητό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram