Αυτά είναι τα ομορφότερα ζώδια

Δημοσιεύθηκε 20 Οκτωβρίου, 2022

Τα άστρα μπορεί να μην καθορίζουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μας, αλλά αν η ομορφιά προέρχεται κυρίως από μέσα μας, είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας που μας κάνουν να δείχνουμε ελκυστικοί στους γύρω μας. Από αυτή την άποψη, ποια είναι λοιπόν τα μεγαλύτερα ατού κάθε μέλους του ζωδιακού κύκλου;

Ιχθύς: Συναισθηματικά όμορφος. Τα Ψαράκια γοητεύουν με το δημιουργικό πνεύμα και την ικανότητά τους να μπαίνουν στη θέση του άλλου. Ο συναισθηματισμός τους καθρεφτίζεται στο όμορφο βλέμμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος: Γοητευτικά όμορφος. Έχουν την ικανότητα να διαλέγουν τις κατάλληλες λέξεις για να γοητεύσουν τους πάντες γύρω τους.

Λέων: Η ομορφιά της αυτοπεποίθησης. Ακόμα και αν δεν είναι ο ομορφότερος άνθρωπος στο δωμάτιο, ο Λέων αποπνέει αρκετή αυτοπεποίθηση για να τους πείσει όλους ότι αποτελεί φαβορί για τα καλλιστεία.

Κριός: Η ομορφιά της τόλμης. Η εξυπνάδα και ο δυναμισμός του Ταύρου αποτυπώνεται σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ζυγός: Εύθραυστη ομορφιά. Το πνεύμα δικαιοσύνης και ο διπλωματισμός του τού χαρίζει μια ντελικάτη ομορφιά.

Ταύρος: Κρυμμένη ομορφιά. Τρυφερός και αισθησιακός, αποκαλύπτει τη γοητεία του μόνο σε εκείνους που θα μπουν στη διαδικασία να την αναζητήσουν.

Τοξότης: Η ομορφιά του αυθορμητισμού. Θα σε παρασύρει με το πάθος του για περιπέτεια. Μαζί θα ζήσετε τις πιο διασκεδαστικές και όμορφες στιγμές της ζωής σου.

Δίδυμοι: Η ομορφιά της προσαρμοστικότητας. Οι Δίδυμοι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και θα σε γοητεύσουν με την άνεση και την ευελιξία τους.

Σκορπιός: Σέξι ομορφιά. Αποφασιστικός, παθιασμένος, θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι και θα σε κάνει να τον δεις σαν τον ομορφότερο άνθρωπο στον πλανήτη.

Καρκίνος: Η ομορφιά της αφοσίωσης. Πιστός, συναισθηματικός, θα σε αγκαλιάσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και θα ξεχάσεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου.

Αιγόκερως: Η ομορφιά της φιλοδοξίας. Καθώς προελαύνει με αυτοπεποίθηση και όνειρα, θα σου δώσει την εντύπωση ενός τοπ μόντελ – με τις αναλογίες του, τελικά, να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Υδροχόος: Η ομορφιά του οράματος. Αν «αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση» σύμφωνα με τον Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, ο Υδροχόος θα αγαπηθεί από όσους, όπως κι εκείνος, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram