Αριστομένης Γιαννόπουλος: Το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η νέα σύντροφος

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2022

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε για το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη νέα του σύντροφο, αλλά και τη ζήλια που αντιμετωπίζει επειδή διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά το διαζύγιο έχει αυξηθεί το φλερτ, έχω αρκετά που με απασχολούν στο κομμάτι φλερτ, δεν έχω παράπονο», παραδέχτηκε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Αριστομένης Γιαννόπουλος, ενώ αποκάλυψε: «Κάτι έχω σε σχέση, θα ήθελα όμως να το προστατεύσω».

«Όταν γνώρισα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν 20 ετών και παντρευτήκαμε στα 25 της. Έχει κλείσει ο κύκλος με την Αλεξάνδρα, μιλάμε, είμαστε πολύ αγαπημένοι, δε με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή.

Ως πρώην σύντροφος, με τη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δεν έχω πρόβλημα, για τη σχέση αυτή αιωρείτο μια κατάσταση και ξαφνικά πήρε τη σφραγίδα της σχέσης», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Με έχει ζηλέψει σύντροφός μου, επειδή με έπαιρνε η πρώην σύζυγός μου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ήταν όμως η πρώτη μου μεγάλη σχέση», περιέγραψε ακόμη ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ενώ παραδέχτηκε ότι «Είμαι σε φάση που θα ήθελα παιδιά και οικογένεια, να αφήσω κάτι πίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram