Αντώνης Ρέμος: Οι πρόσφατες φωτογραφίες της κόρης του, είναι το κάτι άλλο

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουνίου, 2022

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της άντρα Αντώνη Ρέμο, και την γλυκιά κορούλα τους. Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε φωτογραφίες από το οικογενειακό τους ταξίδι στο Παρίσι. Είναι φανερό πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ελένη. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

Όλα όσα νιώθει για την κόρη του ο Αντώνης Ρέμος

Ο τραγουδιστής προτιμά μέσα από τις συνεντεύξεις του να διαφημίζει τη δουλειά του και όχι την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, το μακρινό 2016 είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, μιλώντας για την πατρότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν υπάρχει ένα παιδί, αυτόματα γίνεται το κέντρο βαρύτητας στη ζωή σου. Η Ελένη γεμίζει την καθημερινότητά μας με αλήθεια, συγκίνηση, γέλια, αγάπη, τρυφερότητα, είναι το νόημα της ζωής, η αφετηρία και το τέρμα. Όταν έχεις το παιδί σου αγκαλιά, δεν σε νοιάζει τίποτα και όλα σε νοιάζουν», είχε αναφέρει όταν τον είχαν ρωτήσει για τον ερχομό της κόρης του.

Ο Αντώνης Ρέμος μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι η Ελένη του έμαθε να διαφοροποιεί τις προτεραιότητες στη ζωή του και να αγαπά χωρίς όρια. Όσο για το ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή μέσα στην ημέρα του; Είχε απαντήσει ότι είναι η στιγμή που κοιμάται η μικρή στην αγκαλιά του, που παίζουν και γελούν μαζί.

Θέλει να τη βλέπει να μεγαλώνει σωστά και να είναι γερή

Αυτή ήταν ευχή του τραγουδιστή όταν είχε ερωτηθεί για το αν ανυπομονεί να τη δει να μεγαλώνει και ποια από τα πράγματα που του έμαθαν οι δικοί του γονείς θα ήθελε να της μεταδώσει.

«Θέλω να τη δω να μεγαλώνει σωστά, να είναι γερή, να είναι χαρούμενη, να μάθει να πατάει στα πόδια της, να με αξιώσει ο θεός να τη δω σε όλες τις στροφές της ζωής της, να σταθώ δίπλα της όπου χρειάζεται, να μπορώ να την καθοδηγώ και να τη συμβουλεύω όποτε το θελήσει. Θέλω να της μάθω να είναι καλός άνθρωπος, να μάθει να διεκδικεί ό,τι πραγματικά θέλει στη ζωή της, να έχει καλή ψυχή, να πατάει στη γη και να μάθει να κοπιάζει για να κερδίζει. Τίποτα στη ζωή δεν χαρίζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram