Αντηλιακό: Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνεις όταν το εφαρμόζεις

Δημοσιεύθηκε 29 Μαΐου, 2022

Η αντηλιακή προστασία είναι ένα από τα βασικά βήματα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης, πρωί και βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και τώρα που ετοιμάζεσαι να κάνεις τα πρώτα μπάνια θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική ειδικά αν αγαπάς την ηλιοθεραπεία. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις ένα προϊόν με υψηλό δείκτη. Το ανανεώνεις συχνά και το απλώνεις προσεχτικά ειδικά στα σημεία που συνήθως παραβλέπεις όπως είναι για παράδειγμα οι μασχάλες, ο λαιμός, πίσω από τα γόνατα και το coup de pied. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως υπάρχει ένα λάθος που κάνεις, ειδικά τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού: Χρησιμοποιείς τα περυσινά προϊόντα. Ναι μεν έχουν ημερομηνία λήξης και σύμφωνα με τα brands μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις 3-4 χρόνια αρκεί να βρίσκονται σε δροσερό μέρος. Εκείνο όμως που πρέπει να σκεφτείς είναι πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα αντηλιακά σώματος είναι εκτεθειμένα στη ζέστη και τον ήλιο και αυτό σημαίνει πως αλλοιώνονται και δεν διαρκούν περισσότερο από 12 μήνες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό είναι λοιπόν να τα αντικαθιστάς ώστε να νιώθεις σιγουριά. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram