Ανοιχτά σεμινάρια στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Με πλήρη επιτυχία διεξήχθησαν τα ανοιχτά σεμινάρια στην πόλη μας, και συγκεκριμένα στα εκπαιδευτήρια της VKgroup (Καραμουρτζούνη 30) στη Χαλκίδα.

Πιο αναλυτικά, μέσα από μια σειρά ανοιχτών σεμιναρίων, με θέμα «Μαθήματα Ζωής» κάθε Τετάρτη και για όλο τον Οκτώβρη συζητήθηκαν, αναλύθηκαν και ολοκληρώθηκαν θέματα που αφορούν στη ζωή όλων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δωρεάν για όλους και με αναφορά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων στοιχείων για την προαγωγή της ανθρώπινης αξίας, με εισηγήτρια την Ξένια Γιαννάκη ξεκίνησαν με θέμα «Αυτοπεποίθηση – Αυτοεκτίμηση» και συνέχισαν τις επόμενες βδομάδες με τη «Θετική Γονεϊκότητα» αλλά και «Τρόποι αποτελεσματικής επικοινωνίας στην οικογένεια».

Εκεί, συζητήθηκαν τα σημεία ανάπτυξης των προσωπικών μας δεξιοτήτων, ώστε να τα αναγνωρίσουμε, να τα πιστέψουμε αλλά και να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας οικοδόμημα πάνω σε αυτά. 

Δόθηκαν αρκετά tips σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές μας ως γονείς και πως θα δρομολογήσουμε την επικοινωνία μας αποτελεσματικά μέσα στην οικογένεια.

Τα ανοιχτά, αυτά, σεμινάρια προσέθεσαν και συνεχίσουν να προσθέτουν στην πόλη μας μία διαφορετική νότα αισιοδοξίας και προσωπικής ανάπτυξης και κάλεσαν όλους όσους έχουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση να αναπτύξουν στο κοινό, να το κάνουν!

Κάπως έτσι, προσφέρεται ανοιχτό βήμα προς όλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη και αν θελήσετε να συμμετάσχετε στα επόμενα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλέφωνο : 2221088336 

Διεύθυνση : Καραμουρτζούνη 30, Χαλκίδα 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram