Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα

Δημοσιεύθηκε 23 Ιανουαρίου, 2022

Με φόντο την ανάδρομη Αφροδίτη και την πρώτη Πανσέληνο του 2022, ο ανάδρομος Ερμής ξαναχτυπά. Μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η ενοχλητική διέλευση θα οδηγήσει σε μια φρενίτιδα παρεξηγήσεων και αναταράξεων.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής αυξάνει την ένταση στα οικονομικά σας και ειδικά στον εργασιακό χώρο. Η καριέρα και η εικόνα σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα κληθείτε να αποφασίσετε εάν η δημόσια εικόνα ή η καριέρα σας, συμφωνεί με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Τα πράγματα κλονίζονται για τους Ταύρους. Λατρεύεις το status quo και αυτός ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα τρίγωνο στον Ουρανό, τον πλανήτη της αναστάτωσης. Τα πιο  αναπάντεχα, είναι πιθανά. Αυτοί οι δύο πλανήτες φέρνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, οπότε κρατηθείτε γερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής χτυπά τον οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας και της ασφάλειας. Οπότε ένας διεξοδικός αυτοστοχασμός είναι αναπόφευκτος. Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς στο περιβάλλον σας ή αισθάνεστε εξαναγκασμένοι να αποδώσετε υπερβολικά, είναι καλύτερο να κάνετε ένα βήμα πίσω. Να εντοπίσετε αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα που σιγά-σιγά διογκώθηκαν και ήρθαν στην επιφάνεια. Ξεκαθαρίστε πραγματικά ποιος και τι είναι σημαντικό για εσάς. Οι αξίες σας έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο και αυτός ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει επιπλέον πίεση. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υδροχόος

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, χτυπά τόσο την εικόνα του εαυτού σας, όσο και το υποσυνείδητό σας. Είναι η στιγμή που καλείτε να αναλύσετε τη νοοτροπία σας και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο παρεξηγημένοι από ό,τι συνήθως, καθώς αναγνωρίζετε την πιο σκοτεινή σας πλευρά και αποκτάτε αίσθηση του εαυτού σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πίσω. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε πώς επικοινωνείτε και τι θέλετε να αναδείξετε στον κόσμο, κάτι που δεν είναι πάντα διασκεδαστικό για έναν προνοητικό τύπο σαν εσάς

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram