Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας είναι σε σχέση

Δημοσιεύθηκε 19 Μαΐου, 2022

Πολλές είναι οι φήμες εδώ και καιρό που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα χωρίς ωστόσο να το έχει παραδεχτεί κανείς από τους δυο.

Με αφορμή ωστόσο τα spoilers που θέλουν τον παίκτη του Survivor σήμερα να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζήτησε από τους ακόλουθούς την να τον ψηφίσουν λέγοντας πως είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που αξίζει να βρίσκεται στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ώρες μετά από αυτές τις αναρτήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλοντας με τον τρόπο της να στηρίξει τον Στάθη Σχίζα, πρόδωσε τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το τατουάζ του Στάθη Σχίζα με το όνομα του μοντέλου και μια κοινή τους φωτογραφία ενώ σε ένα δεύτερο στορι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Αυτή τη δεύτερη φωτογραφία η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέλεξε να τη διαγράψει λίγα λεπτά αργότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram