Αλέξανδρος Μαργαρίτης : Ελάτε να γνωρίσουμε τον Χαλκιδέο Dj!

Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου, 2022

Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης είναι γνωστός στην πόλη μας τόσο για την επιτυχία του ως Dj όσο και για την καλοσύνη του ως άνθρωπος. Ο ίδιος, μας μίλησε για την ενασχόληση του με τη μουσική, τα ενδιαφέροντα του και παρουσιάζουν όλα μεγάλο ενδιαφέρον. 

Πάμε να τον γνωρίσουμε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ονομάζομαι Αλέξανδρος Μαργαρίτης και ζω στη Χαλκίδα με ένα πρόβλημα αναπηρίας. Από πολύ μικρός μου άρεσε να ασχολούμαι με την μουσική, να παίζω ως Dj σε μαγαζιά, να φτιάχνω mix’s, ώσπου ήθελα να το παω ένα βήμα πιο πέρα και κατέληξα να σπουδάζω Μουσική Τεχνολογία στο Ι.Ε.Κ Ακμή Αθηνών.

Σε αυτό το βήμα είχα κοντά μου τους γονείς μου . Όσα έχω καταφέρει τα οφείλω στην οικογένεια μου και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ που είναι διπλά μου!

Έχω το δικό μου home studio στο σπίτι μου και ασχολούμαι με διάφορα πράγματα όπως παραγωγή , remix’s , edit’s , μοντάζ, mix’s.
Αν με ρωτούσαν να πω με μια λέξη τι σημαίνει η μουσική για μένα, θα απαντούσα «μαγεία».


Μου αρέσει πολύ να βγαίνω με το αμαξίδιο μου είτε με παρέα είτε μονός μου, να συναναστρέφομαι και να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, το να κάνω τους γύρω μου να χαμογελάνε μου δίνει και εμένα τεράστια χαρά και δύναμη. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα και να εξελίσσομαι όσο μπορώ προς το καλύτερο κάθε φορά και περισσότερο.

Μπορείτε να με βρείτε στο YouTube: Alexandros Margaritis , Facebook.com/alexandrosmargaritismusic , Facebook.com/alexandros.margarites/, https://www.instagram.com/alexandros_margaritis94/

Ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και του ευχόμαστε επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram