Έτσι θα διπλώσεις τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα

Δημοσιεύθηκε 17 Νοεμβρίου, 2021

Είναι η εποχή που έχουμε κατεβάσει τα χειμερινά από τις ντουλάπες και πραγματικά δεν χωράνε πουθενά
Τα χειμωνιάτικα ρούχα πιάνουν πάντα περισσότερο χώρο στην ντουλάπα από τα καλοκαιρινά και δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ ειλικρινά , έχω απελπιστεί..

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το πουλόβερ σου και τα υπόλοιπα, άστα πάνω μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένας πολύ απλός και καθόλου χρονοβόρος τρόπος να διπλώσεις τα πουλόβερ και να εξοικονομήσεις συγχρόνως χώρο στην ντουλάπα σου. Πάρε το πουλόβερ σου και τοποθέτησέ το πάνω σε μια επιφάνεια (κρεβάτι, γραφείο). Στη συνέχεια αναποδογύρισέ το και ξεκίνα να διπλώνεις τα δύο μανίκια συγκεντρώνοντάς τα στη μέση του πουλόβερ σου

Έπειτα, αφού τα δύο μανίκια είναι διπλωμένα και συγκεντρωμένα στο κέντρο του πουλόβερ, το μόνο που απομένει είναι να πάρεις την άκρη του πουλόβερ και να τη διπλώσεις σαν φάκελο. Φυσικά και δεν θα σε αφήσω έτσι, σου έχω βρει βίντεο που θα σε βοηθήσουν να δεις την παραπάνω διαδικάσία και στην πράξη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram