Άσε μας ρε Μαμά: Οι ηθοποιοί ποζάρουν για την πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε 9 Αυγούστου, 2021

Ο Alpha μπαίνει πολύ δυναμικά στον ανταγωνισμό με τη νέα κωμική σειρά Άσε μας ρε Μαμά, της οποίας η πρεμιέρα πλησιάζει και οι ηθοποιοί ποζάρουν με μεγάλα χαμόγελα και λαμπερά ρούχα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα ανατρεπτική κωμωδία έρχεται από τον Σεπτέμβρη για να μας κρατήσει συντροφιά και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Σπουδαίοι ηθοποιοί επιστρέφουν πίσω στην τηλεόραση, κάποιους από αυτούς απολαμβάναμε φέτος σε άλλες σειρές ή και σε άλλα κανάλια. Ο κύβος, όμως, ερρίφθη και η σειρά Άσε μας ρε Μαμά κέρδισε τις καρδιές τους, όπως αναμένεται να κάνει και στις δικές μας!

Οι ηθοποιοί του Άσε μας ρε μαμά

Οι ηθοποιοί και η πρεμιέρα της σειράς

Στη φωτογραφία για την πρεμιέρα του Άσε μας ρε Μαμά βλέπουμε τους 12 πρωταγωνιστές που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν. Στο κέντρο φυσικά κάθονται οι τέσσερις βασικοί ηθοποιοί, δηλαδή η Παναγιώτα Βλαντή, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Μάριος Αθανασίου και η Δήμητρα Σιγάλα. Υπενθυμίζουμε ότι η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από αρκετό καιρό, ενώ τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη τον είδαμε πιο πρόσφατα στο OPEN μέσα από την εκπομπή Δεγκρανμάδερ. Τον Μάριο Αθανασίου τον απολαμβάναμε στη σειρά Ήλιος και τη Δήμητρα Σιγάλα στη σειρά Αγγελική!

Στη σειρά του Alpha, Άσε μας ρε μαμά, συμμετέχουν επίσης οι Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα. Με δυο-τρεις απουσίες, οι ηθοποιοί ποζάρουν για τη σειρά  Άσε μας ρε μαμά  και την πρεμιέρα που έρχεται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σειρά θα δούμε επίσης τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο στον Alpha, αφού το πρωί θα είναι στο πάνελ του Happy Day. Μάλιστα, τη μητέρα του θα υποδυθεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία επιστρέφει ξανά στον Alpha, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Το σόι σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram