Άντζελα Γκερέκου: Οι αποκαλύψεις της για το βιβλίο του Τόλη που θα αφήσει εποχή

Δημοσιεύθηκε 1 Δεκεμβρίου, 2021

Στις 19 Ιουλίου 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και τους ανθρώπους που τον λάτρεψαν σε όλη την Ελλάδα. Σε ηλικία 80 ετών και λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η Άντζελα Γκερέκου, μετά την απώλεια του αγαπημένου της Τόλη, είχε σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς όπου υποδύεται την Αθηνά σε αυτό το πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό της comeback.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, η Γκερέκου, 18 εβδομάδες μετά την απώλεια του Τόλη μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τη ζωή του και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου.

Μιλώντας στο Youfly.com, η ηθοποιός και επί 25 χρόνια σύζυγος του Βοσκόπουλου, αποκάλυψε πως ο Τόλης είχε ολοκληρώσει 80 σελίδες από το βιβλίο για τη ζωή του, περιγράφοντας κυρίως τα πρώτα του χρόνια με την οικογένειά του στη Μικρά Ασία.

« Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: «Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει» και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο αυτό, η Άντζελα τόνισε πως η απουσία του ανθρώπου της είναι ακόμα νωπή, οπότε το βιβλίο μεν θα εκδοθεί αλλά δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα:

«Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρών είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν», τόνισε η Άντζελα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram