Άγριο χώσιμο Λιάγκα για τα κροκοδείλια δάκρυα της Μυριέλλας «Να πει έντιμα στον κόσμο...»

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2022

To πρωινό σχολίασε τα δάκρυα της Μυριέλλας Κουρεντή για… τον σύντροφό της στο survivor και έγινε χαμός!

Η Μυριέλλα Κουρεντή αντάλλαξε φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη, όμως έχει αποκαλύψει ότι έχει σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της, που ήταν πριν από λίγες ημέρες του έστειλε ένα μήνυμα, λέγοντας: «Όταν είμαι μαζί του, είναι σαν να είμαι με τον εαυτό μου. Μου λείπει πολύ και θέλω να τον αγκαλιάσω όσο τίποτα. Θέλω να ξέρει ότι δεν ξεχνώ καμία από τις υποσχέσεις μας και όλο αυτό που έχουμε μεταξύ μας. Ξέρω ότι βλέπει όλα αυτά, που γίνονται εδώ και θα στενοχωριέται και δεν μπορώ, δεν θέλω να τον σκέφτομαι έτσι. Ξέρει ότι είμαι πολύ δυνατή.» και ξέσπασε σε κλάματα!

Αυτά τα πλάνα είδε ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Όταν η Μυριέλλα φιλιόταν με τον Κατσαούνη δεν τον θυμόταν (τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό)»!

Και στη συνέχεια χαρακτήρισε τα δάκρυά της «κροκοδείλια» και πρόσθεσε: «Να βγει και να πει έντιμα στον κόσμο με την κάμερα «κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, Τζον σ’ αγαπάω αλλά κεραυνοβολήθηκα με τον κύριο, τι να κάνω;»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram