Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (8/5)

Δημοσιεύθηκε 7 Μαΐου, 2020

Κριός
Το νου σου στα έξοδά σου σήμερα, είναι εύκολο να το παρακάνεις έστω κι αν φαίνεται ότι ξοδεύεις για αξιόλογα πράγματα.

Ταύρος
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα λέγεται και κάπως έτσι πάει η σημερινή ιστορία, ακόμη κι αν το κάνεις από ενθουσιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Είναι εύκολο να χαλαλίσεις την ημέρα σου σε άσκοπες συναντήσεις για τις οποίες βασικά δεν έχεις χρόνο, οπότε να ξέρεις ποιον βλέπεις και γιατί.

Καρκίνος
Για να διευκολύνεις τη ζωή σου, προσέγγισε άσκηση, πρακτικές δουλειές και αγγαρείες με πρόγραμμα ειδάλλως θα πας για τα πολλά και είναι δύσκολο να τα βγάλεις.

Λέων
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις αν έχεις μια ιδέα του τι και πού και με ποιον, παρά αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη.

Παρθένος
Η στενή συναναστροφή με την οικογένεια σου ή το πολύ σπίτι-σπίτι, μάλλον σε οδηγούν να καταλάβεις ότι το θέμα χρειάζεται τελείως καινούρια προσέγγιση.

Ζυγός
Προσπάθησε να είσαι στοχευμενος σε αυτά που λες γιατί οι πολλές φλυαρίες και οι μεγάλες υποσχέσεις στοιχίζουν συναισθηματικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Έχε το νου σου στην λαιμαργία και την υπερκατανάλωση έναντι συναισθηματικής ικανοποίησης. Δεν είναι εναλλάξιμα.

Τοξότης
Η υπεραισιοδοξία είναι εξίσου επιβλαβής με την απαισιοδοξία, εκτός αν είσαι έτοιμος να φέρεις τα πάνω κάτω για να κατεβάσεις όντως τον ουρανό με τ' άστρα.

Αιγόκερως
Έχει ελάχιστη χρησιμότητα να εντρυφείς στο παρελθόν εκτός αν το κάνεις για να διορθώσεις συμπεριφορές, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά ή τον σύντροφό σου.

Υδροχόος
Πολλά σχέδια, πολλές θεωρίες, πολλά πάρε δώσε με φίλους που ίσως να επιβαρύνουν το μέσα σου ή την κατάσταση στο σπίτι, καλύτερα να ’σαι λίγο επιλεκτικός.

Ιχθύες
Σε θέματα δουλειάς, όπως και οικογένειας, καλύτερα να κινηθείς μέσα στις δυνατότητές σου ώστε να μην χρειαστεί να αθετηθούν υποσχέσεις ή να χαλάσουν συνεννοήσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram