27 Μαΐου 2019: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο.

Μία ρομαντική ημέρα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια αρκεί να έχεις γύρω σου τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σου καθώς θα βγεις κερδισμένος από αυτό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ιχθύς, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Κριός

Με την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια, αυτά τα ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα με αποτέλεσμα κακή διάθεση και εκνευρισμό που οδηγεί σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε οδηγήσει σε μια από τις επεισοδιακές συμφιλιώσεις σας, ενώ παράλληλα μπορεί να σου υποδείξει τρόπους που θα σε βγάλουν από την οικονομική ανασφάλεια. Το ίδιο και μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος/η θα σε αναπτερώσει. Παράλληλα, σου εφιστά την προσοχή ώστε να αποφύγεις οικονομικά λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Ταύρος

Σήμερα συγκεντρώνεις όλη την εύνοια των Άστρων! Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει γοητευτικό και προσφιλή σε όλους, που νοιώθουν πλέον πολύ πιο κοντά σου. Η μέρα τεντώνει τα νεύρα σου και πρέπει να τα συγκρατήσεις για να μην κινδυνέψουν οι σχέσεις που σου είναι υπολογίσιμες, όπως η αισθηματική με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί την βελτίωση των οικονομικών σου. Αυτό έρχεται πάνω στην ώρα για να σε βοηθήσει να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανασφάλεια που σε βυθίζουν απαισιόδοξες σκέψεις και να νοιώσεις πάλι την δύναμη σου με την συμπαράσταση πάντα από το ταίρι σου. Πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου και να προσέχεις όταν οδηγείς.

Καρκίνος

Η συντροφικότητα είναι αυτή που κυριαρχεί στην διάθεση σου σήμερα!! Επιδιώκεις να συναναστραφείς τους φίλους σου, να διασκεδάσετε μαζί και γίνεσαι ιδιαιτέρα δημοφιλής. Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί να είσαι συντηρητικός/η για τυχόν έξοδα που θα σε βγάλουν έκτος προϋπολογισμού.

Λέων

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να επιδιώκεις την αποδοχή και την αναγνώριση της αξίας σου σε επαγγελματικό πεδίο. Η μέρα σε βάζει σε κίνδυνο να διαταράξεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Από αισθηματικής απόψεως, καλλίτερα να αποφύγεις κάθε επαφή και με το ταίρι σου και γενικά με το άλλο φύλο, λογω νευρων.

Παρθένος

Νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από ανάπαυση και θαλπωρή που θα σου δώσουν το ταίρι σου, παρ’ όλο που θα το κριτικάρεις, οι αγαπημένοι της οικογενείας σου και οι στενοί σου φίλοι. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί νέες γνωριμίες που σε καταξιώνουν γιατί κερδίζεις τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό. Η μέρα ξεθάβει ανεκπλήρωτα όνειρα που σε οδηγούν σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που δεν μπορείς να κρύψεις.

Ζυγός

Σήμερα σου δημιουργούνται με κάθε αφορμή, νοσταλγοί, συνειρμοί που σε συνδέουν με ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν και αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα μύχια σου συναισθήματα. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι σήμερα η μέρα ανήκει στην γοητεία σου που θα κυριαρχήσει και πρέπει να την προβάλεις. Θα ψάξεις για ασήμαντες αφορμές να ψευτοτσακωθείς με το ταίρι σου, ώστε να υπάρξει και συμφιλίωση με ¨πλεονεκτήματα¨ ! Ποιός/α μπορεί να σου τα αρνηθεί;

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις να μάθεις τι σκέπτονται οι άλλοι για σένα και σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να νοιώσεις επιβεβαιωμένος/η και να τονωθεί η αυτοεκτίμηση σου. Η σημερινή αστρολογική όψη σου ανοίγει πόρτες για ανανέωση με το ταίρι σου, αν δεν έχεις, διακριτικό φλερτ και νέες κατακτήσεις, καθώς και επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω νέων συνεργασιών. Η μέρα τεντώνει τα νεύρα και οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Σήμερα θα πνιγείς από τις πολλές υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν στιγμή ελεύθερη. Την βοήθεια για να ανταποκριθείς και που θα την ζητήσεις και θα την λάβεις από το ταίρι σου και κοντινούς σου ανθρώπους, την οφείλεις στην ευγένεια και την γοητεία που σου χαρίζουν οι πλανητικές όψεις της ημέρας. Η μέρα σου δημιουργεί εντάσεις με τους γύρω σου λογω εκνευρισμού, που πρέπει να τον αποφύγεις.

Αιγόκερως

Ιδανική χρονική περίοδος, τώρα για να ξοδέψεις τον χρόνο σου ευχαρίστα με το ταίρι σου, τους αγαπημένους φίλους σου και, γιατί όχι, λιγάκι και για σένα. Έχεις εύνοια στο να γοητεύσεις και να ξεχωρίσεις με την αξιοπρεπή συμπεριφορά σου. Το ταίρι σου θα είναι κοντά σου, αλλά αν δεν είσαι σε σχέση, σε περιμένουν ουρά οι νέες γνωριμίες. Πρέπει όμως να έχεις στο μυαλό σου, ότι οι πλανητικές όψεις της ημέρας, σε κάνουν να θυμηθείς περασμένα γεγονότα, να νευριάσεις και να εκραγείς, ξεχνώντας τους καλούς σου τρόπους.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, τονίζει τον τομέα του σπιτιού σου, που θέλεις να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες του, κατά τρόπο που να μείνεις απολυτά ικανοποιημένος, και γίνεσαι δυσάρεστος στους δικούς σου. Αποφορτίσου και συ και το ταίρι σου κλέβοντας λίγο χρόνο και αφιερώνοντας τον στους εαυτούς σας. Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές στην διακόσμηση που θα βοηθήσει στην βελτίωση της διάθεσης σου. Μην αφήσεις τη μέρα να σου χαλάσει την διάθεση με νεύρα.

Ιχθύς

Σήμερα το φόρτε σου είναι οι φιλικές συναναστροφές, που θα απόλαυσης και θα σε αναζωογονήσουν με ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές προϋποθέσεις για να γητεύσεις, ιδίως το ταίρι σου, αλλά αν είσαι μονός/η νέες γνωριμίες, κάτι πολύ εύκολο σήμερα. Η μέρα σου δημιουργεί κούραση και εκνευρισμό, που καλό είναι να συγκρατήσεις.