Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (25/4)

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2020

Κριός
Μάλλον άνιση αναμέτρηση το να τα βάλεις με το αφεντικό σου, την καραντίνα, την κοινωνία κοκ. Καλύτερα μείνε σε αυτά που σου αναλογούν άμεσα.

Ταύρος
Ουδέν κακόν αμιγές καλού και κάπως έτσι είναι η μέρα αφού ακόμη κι απ’ τα πιο στραβά βλέπεις να βγαίνει κάτι χρήσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το δυσκολότερο σήμερα δεν είναι οι άλλοι και τα έξω, είναι ο εαυτός σου και τα μέσα. Σ’ αυτό το επίπεδο καλό είναι και το βηματάκι, ας μη γίνει άλμα.

Καρκίνος
Αν βλέπεις ότι κάτι κάνεις και πηγαίνει καλά, μείνε σ’ αυτό χωρίς να θέλεις να φτιάξεις όλα σου τα προβλήματα μεμιάς. Πρέπει να συνεργαστούν κι οι άλλοι.

Λέων
Με το ένα χέρι να βάζεις, με το άλλο χέρι να βγάζεις στην ρουτίνα σου για να έχεις ισορροπία και χώρο ν’ απολαύσεις.

Παρθένος
Να πάρεις φόρα και ερωτικά και οικονομικά και να πέσεις και με τα μούτρα, αλλά σε μία κατεύθυνση. Όλα μαζί δεν γίνεται.

Ζυγός
Δώσε βάση στις βεβαιότητες περισσότερο από ότι στα διλήμματα σήμερα. Οι πρώτες δίνουν, τα δεύτερα διαλύουν.

Σκορπιός
Μείνε σε ό, τι πρακτικά προχωράει ή το προχωράς εσύ και μην ταλανίζεσαι υπερβολικά με το οικονομικό για να σου βγουν οι συνεννοήσεις πιο αβίαστα.

Τοξότης
Όσο σκέφτεσαι πώς θα 'θελες να 'ναι οι σχέσεις σου αρχίζεις να χάνεις τη μπάλα, καλύτερα το πηγαίο σήμερα, επαγγελματικά και προσωπικά.

Αιγόκερως
Καλύτερα να βρεις κάτι και να συγκεντρωθείς σ’ αυτό στο σπίτι ή το γραφείο και να μην μοιράσεις την προσοχή σου σε πολλές μικροδουλειές προς αποφυγή καψίματος.

Υδροχόος
Επειδή το θέμα διασκέδαση και έρωτας είναι κάπως δύσκολο, δώσε περισσότερη βάση στο θέμα επικοινωνία για να γλυκάνει η ιστορία.

Ιχθύες
Επιτρέπεται να δώσεις προτεραιότητα σε ό, τι αφορά την τσέπη σου γιατί σου λύνει τα χέρια, απλώς μην εμπλακείς σε σχετικά διλήμματα στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram