Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (24/4)

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2021

Κριός
Τα απρόσμενα νέα σε σχέση με τα οικονομικά σου είναι και σήμερα ένα ενδεχόμενο, μπορεί όμως κι εσύ να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει βρίσκοντας π.χ. μια καινούργια ιδέα που μπορεί να αποδώσει επιχειρηματικά.

Ταύρος
Το επικοινωνιακό σου στιλ είναι περισσότερο απελευθερωμένο και μπορεί ακόμα και να ξαφνιάσει το περιβάλλον σου που πιθανώς αντικρίζει ένα «άλλο» πρόσωπο από αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπει από εσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μια αλλαγή στον προγραμματισμό της δουλειάς αναφορικά με το ωράριο ή ακόμα και με τη θέση σου μπορεί να σε αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και κάποιο παρασκήνιο γύρω από τα εργασιακά ή τα προσωπικά σου.

Καρκίνος
Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και ελπίζεις σε μια επανασύνδεση, σήμερα μπορεί το τηλέφωνο να χτυπήσει. Από την άλλη μια συνηθισμένη συζήτηση με ένα φίλο μπορεί να καταλήξει σε εξομολογήσεις... ερωτικού χαρακτήρα!

Λέων
Μια απρόσμενη εξέλιξη στα επαγγελματικά σου είναι και σήμερα πιθανή, ενώ θα επεξεργαστείς και καινοτόμες ιδέες για να προβάλλεις περισσότερο την καριέρα σου μέσω του διαδικτύου ή για να αναβαθμίσεις τεχνολογικά τη δουλειά σου.

Παρθένος
Κάποιο αναπάντεχο νέο μπορεί σήμερα να σε ξαφνιάσει θετικά, ενώ ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια μεγάλη έκπληξη στον σύντροφό σου π.χ. με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σε μια χώρα που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ μαζί.

Ζυγός

Μια ανατροπή σε σχέση με τα οικονομικά σου είναι μέσα στο παιχνίδι και σαββατιάτικα, ενώ στον ερωτικό τομέα ίσως θελήσεις να «τζογάρεις» με ένα άτομο που σε εξιτάρει σεξουαλικά, χωρίς όμως να υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι περισσότερο.

Σκορπιός
Κάποια πράγματα που θα ειπωθούν από το ταίρι σου μπορεί να ξαφνιάσουν ή και να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ίσως πάλι εσύ προβείς σε εξωτερικεύσεις πραγμάτων που δεν ήξερες καν ότι έκρυβες μέσα σου.

Τοξότης
Ένας εναλλακτικός τρόπος ή μια καινοτόμος θεραπεία μπορεί να είναι η λύση σε ένα πρόβλημα υγείας που σε ταλαιπωρεί, ενώ θα σε πιάσει και μια «μανία» να ξεκινήσεις οπωσδήποτε διατροφή εν όψει καλοκαιριού.

Αιγόκερως
Το παίζεις πολύ «γκόμενος» τελευταία, Αιγόκερέ μου, και μάλλον φαίνεται πως σου βγαίνει κιόλας, με τις κατακτήσεις σου να εκπλήσσουν κι εσένα τον ίδιο!

Υδροχόος
Μια χωροταξική αλλαγή, εκούσια ή ακούσια, είναι αρκετά πιθανή, θα έχεις όμως και την τάση να ανακαλείς γεγονότα του παρελθόντος προσπαθώντας να βρεις τους λόγους για κάποιες συμπεριφορές μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ιχθύες
Το μυαλό σου κοντεύει να «εκραγεί» από το overload πληροφοριών και μηνυμάτων που επεξεργάζεσαι, ίσως όμως σήμερα έχεις μια «επιφοίτηση» που θα σου δώσει τη λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram