Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/4)

Δημοσιεύθηκε 2 Απριλίου, 2021

Κριός
Μπορεί τα πράγματα γύρω μας λόγω πανδημίας να είναι δύσκολα, εσύ όμως δεν φαίνεται να το βάζεις κάτω και σήμερα είναι καλή μέρα για να ψαχτείς περισσότερο σχετικά με ζητήματα σπουδών, μετεκπαίδευσης, καινούργιων επαγγελματικών στόχων, να βρεις ένα νέο χόμπι ή ακόμα να σχεδιάσεις ένα μελλοντικό ταξίδι. Το να διατηρείς την αισιοδοξία σου για το μέλλον είναι κάτι που σε κρατά «όρθιο» στο παρόν.

Ταύρος
Οι πρωινές ώρες ενδείκνυνται για συζητήσεις και διευθετήσεις στον οικονομικό τομέα, γενικότερα όμως αισθάνεσαι λίγο πιο down και χρειάζεται να «ντιλάρεις» μέσα σου κάποια απωθημένα και ζήλιες που βγαίνουν στη επιφάνεια σχετικά με μια προσωπική σου σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μολονότι θα υπάρχει περισσότερη ένταση και νευρικότητα στις επαφές με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα από το μεσημέρι και μετά, δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες πιο «βαθιές» συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα στα επαγγελματικά που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στο κομμάτι της καριέρας σου.

Καρκίνος
Δεν κοιμάσαι καλά τελευταία και νιώθεις μάλλον νυσταγμένος μέσα στη μέρα, όμως σήμερα σχεδόν επιβάλλεται να βγεις έξω και να περπατήσεις έστω για ένα μισάωρο σερί για να οξυγονώσεις το σώμα σου και να «κάψεις» το στρες που κοντεύει να σε διαλύσει.

Λέων
Η «αναντιστοιχία» επιθυμιών με το ταίρι σου ή κάποια διαφωνία με έναν φίλο μπορεί να σου βγάλει μια πιο επικριτική διάθεση απέναντί τους. Μην το κάνεις τόσο θέμα και προσπάθησε να κάνεις λίγο «πίσω» για να αντιληφθείς και τη θέση του άλλου ατόμου.

Παρθένος
Η μέρα παίζει λίγο με την ψυχολογία σου κυρίως λόγω των επαγγελματικών, όμως στα αισθηματικά μπορείς να ξεφύγεις για λίγο από την καχυποψία και τις ανασφάλειές σου και να κάνεις πιο αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Έχεις λίγο ένα uneasiness στον τρόπο που κινείσαι και επικοινωνείς με το περιβάλλον σου, όμως το μυαλό σου «κόβει» περισσότερο πάνω στη δουλειά και μπορεί να βρει λύσεις πάνω σε θέματα που σε παίδευαν αρκετά τελευταία.

Σκορπιός
Ο απόλυτος τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ιδιαίτερα αν κατηγορείς τον άλλο για ένα δικό σου ουσιαστικά πρόβλημα. Μίλα με σαφήνεια και άσε τα υπονοούμενα προς την άλλη πλευρά.

Τοξότης
Είναι εύκολο να μπλοκάρεις και να χάσεις λίγο τη θετική σου ματιά σήμερα ιδιαίτερα σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα κάποια πρόσωπα στη δουλειά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν, όποτε βάλε τα όριά σου.

Αιγόκερως
Πώς τα καταφέρνεις ενώ ενεργειακά είσαι πεσμένος, αφού το άγχος για την καθημερινότητα δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις ούτε στον ύπνο σου, να είσαι αποτελεσματικός στη δουλειά με σωστή μάλιστα αντίληψη των πραγμάτων, βρε παιδί μου; Μπράβο σου δηλαδή.

Υδροχόος
Η αυτοεκτίμησή σου βελτιώνεται σημαντικά και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερες επιλογές στα αισθηματικά. Πρόσεξε μόνο μην το χάσεις λόγω έλλειψης «διπλωματίας» και τακτ στον συγκεκριμένο τομέα.

Ιχθύες
Η μέρα έχει φόρτο στα επαγγελματικά, γεγονός που σε αγχώνει και καθιστά περισσότερο δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως έχεις βάλει στόχους σημαντικούς για εσένα και θες με κάθε τρόπο να προχωρήσεις, με τα υπόλοιπα να μπαίνουν αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram