Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/5)

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2020

Κριός
Να δεχτείς προσκλήσεις για έξω, για να δεις φίλους κοκ, όμως μην το κάνεις σε βάρος της δουλειάς σου, όπως θα θέλεις.

Ταύρος
Καλό είναι να μην παραμελήσεις κάτι που κυνηγάς στη δουλειά ή και προσωπικά εξαιτίας κάποιας κουβέντας ή υπόσχεσης εύκολου «κέρδους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τείνεις να γίνεις υπερβολικά ελαστικός στα κριτήρια σου, να πεις πολλά, όμως όχι αυτά που έχουν σημασία για σένα σε επίπεδο ερωτικό ή όσον αφορά τα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Είναι εύκολο να διαστρεβλώσεις τα πράγματα προς το καλύτερο ή το χειρότερο στις σχέσεις σου όταν ασχολείσαι με το παρελθόν. Μείνε σε λογικά κριτήρια.

Λέων
Ωραίες κουβέντες, σχέδια, με τους φίλους σου είναι στο πνεύμα της μέρας, αρκεί να μην τα φορτώσεις εξαιτίας τους όλα στον κόκορα.

Παρθένος
Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τον εαυτό σου μόνος σου με τα πολλά λόγια και πιθανότητες στη δουλειά, μείνε πρακτικός ακόμη κι αν δεν χρειάζεται.

Ζυγός
Διάβασμα, επιμόρφωση ή αλλαγή παραστάσεων με βολτίτσα καθώς είναι τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά στο σπίτι.

Σκορπιός
Πιθανότατα να ανοίξουν λίγο δύσκολα θέματα συνασθηματικής ή οικονομικής φύσης, στα οποία φρόντισε να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου.

Τοξότης
Επειδή το κλίμα έχει ελαφρύνει κάπως στις σχέσεις σου, μην μπερδευτείς και θεωρήσεις ότι όλα επιτρέπονται και όλα λέγονται. Δεν ισχύει.

Αιγόκερως
Ασχολήσου με τις δουλειές σου γιατί ούτως ή άλλως εκεί είναι το μυαλό σου, όμως απόφυγε να τσιγκουνευτείς χρόνο και χρήμα και να κάνεις μπακάλικες δουλειές.

Υδροχόος
Φλερτ, χρόνος με τα παιδιά σου και δημιουργικές κουβέντες και ιδέες. Μείνε σε ό, τι μπορείς να υποστηρίξεις μακροπρόθεσμα.

Ιχθύες
Δεν είναι κακό να αποφύγεις κουβέντες που ξέρεις ήδη ότι μάλλον οδηγούν σε έκρηξη, ειδικά στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram