Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (4/2)

Δημοσιεύθηκε 4 Φεβρουαρίου, 2024

Ημερήσιες προβλέψεις

 

Κριός

Για σήμερα Κυριακή σε διακατέχει η ακατανίκητη επιθυμία να ξεφύγεις από τα όρια σου, να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος, να λειτουργήσεις πιο ανέμελα ή και να κάνεις τις τρέλες σου που θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι την νιότη σου (αν είσαι μεσήλικας)! Είναι μία ημέρα άκρως επικοινωνιακή, όπου αποφασίζεις να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν κινείστε στα ίδια μήκη κύματος ή με απλά λόγια σκέφτεστε διαφορετικά! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που διευρύνουν το πνεύμα σου, σε βοηθούν να δεις τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, ή δεν σε πνίγουν με την συμπεριφορά τους! Παράλληλα, το μυαλό σεργιανίζει έντονα στα επαγγελματικά και στα βήματα που γίνονται τώρα για την ανέλιξη της καριέρας σου! Βαθιά μέσα σου αναγνωρίζεις ότι είσαι σε ένα πολύ καλό στάδιο όπου πολλοί από τους στόχους σου θα επιτευχθούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η επιμονή σου για να φτάσεις ψηλά είναι πολύ τονισμένη σήμερα φίλε μου Ταύρε. Αν και είναι Κυριακή είναι φανερό ότι είσαι απόλυτα δοσμένος σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και αναζητάς σε βάθος και με μεθοδικότητα στην εύρεση λύσεων που θα σε βοηθήσουν στην πορεία σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε παρασύρει στην πορεία της ημέρας να μεγαλοποιείς κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σου ή και τους φόβους σου για το αύριο! Στα αισθηματικά διεγείρεται η ζήλεια και η καχυποψία, άνευ λόγου και αιτίας! Στην κοινωνική σου ζωή, πικραίνεσαι από την στάση και την συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου που διακρίνεις ότι διατηρεί κάποιες αποστάσεις από εσένα!

Δίδυμος

Για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, φέρνει στο επίκεντρο θέματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Προσπαθείς να βρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς ή ένα σύνδεσμο με τα άτομα που συνδέεσαι στενά, προκειμένου να πετύχετε μαζί πράγματα από κοινού! Οι πρωινές ώρες σε βρίσκουν ελπιδοφόρο, συναισθηματικά ενδυναμωμένο και επιβεβαιωμένο στον ερωτικό τομέα!Μία επικοινωνία από ένα πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, θα σου δώσει δύναμη! Το βραδάκι είναι αρκετά πιεστικό ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 27/5, όπου προσπαθείς με την λογική να πάρεις κάποιες αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σχέσης. Συναισθήματα μοναχικότητας και παγωμάρας σε καταβάλουν!

Καρκίνος

Ώρα για φασίνα στο σπίτι φίλε μου Καρκίνε … Μην γελάς, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Τοξότη σε παρακινεί να ασχοληθείς με ότι ρουτινιάρικο υπάρχει, προκειμένου να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, το σπίτι σου, ή ακόμα και το σώμα σου! Βάζεις σε τάξη το χώρο σου, νιώθεις ενδυναμωμένος ψυχολογικά – σωματικά και ξεπερνάς αδιαθεσίες και φροντίζεις να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στην ζωή σου! Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από οτιδήποτε τοξικό και να αναζωογονηθείς, είναι ιδιαίτερα έκδηλη σήμερα για το λόγο αυτό θα επικεντρωθείς στους τρόπους εκείνους για να βάλεις σε μία τάξη την ζωή σου! Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί μία όμορφη ατμόσφαιρα, ενώ στην δική σου περίπτωση μπορεί να υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις ακόμα και για μία συμβίωση.

Λέων

Ετοιμάσου να απολαύσεις μία άκρως ευχάριστη, ερωτική και ανανεωτική Κυριακή φίλε μου Λέοντα! Σήμερα ασχολείσαι με κάθε τι δημιουργικό, με δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά και σε βοηθούν να τονώσεις τις μπαταρίες σου, ενώ δεν λείπει και η εμβάθυνση συναισθημάτων στον ερωτικό τομέα! Σε όλα αυτά συμβάλει θετικά η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, που σε γεμίζει με ενθουσιασμό να περάσεις στιγμές χαλαρές και ανέμελες σαν να είσαι μικρό παιδί! Η μέρα είναι κατάλληλη για να πας σε μία θεατρική παράσταση, να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, να φλερτάρεις, να έχεις ένα ερωτικό ραντεβού αλλά και για να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου! Οι βραδινές ώρες σε βρίσκουν πιο εσωστρεφή και ίσως λίγο πιο αγχωμένο για τα εργασιακά και οικονομικά δεδομένα που ξέρεις ότι θα σε απασχολήσουν από Δευτέρα!

Παρθένος

Για σήμερα Κυριακή αφιερώνεις όλο το χρόνο σου στο σπίτι, στην οικογένεια ή στα πρόσωπα που σε συνδέουν εδώ και χρόνια δεσμοί αγάπης και μαζί τους νιώθεις οικειότητα ή ότι μπορείς να εκφραστείς ακριβώς όπως θα ήθελες. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, με αποτέλεσμα να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου ή και να αντιδράς υπερβολικά κάποια στιγμές. Το αίσθημα της νοσταλγίας, αλλά και η ανάγκη σου να περιφρουρήσεις κα να προστατέψεις ότι αγαπάς φαίνεται ότι οξύνεται στην πορεία της ημέρας! Απόλαυσε «χουχουλιάρικες» σπιτικές στιγμέςχωρίς να υπεραναλύεις τα συναισθήματά σου! Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, αρκεί σήμερα να μην αντιδράσεις υπερβολικά απέναντι στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, που μπορεί προς το βραδάκι να είναι πιο «παγερή»!

Ζυγός

Το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και καταφέρνεις αυτή την Κυριακή να ξεπεράσεις καταστάσεις που σου προκάλεσαν εκνευρισμό και συναισθηματική ένταση τις περασμένες ημέρες. Είσαι αρκετά πιο διαθέσιμος και ανοιχτός να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματά σου, να πεις αυτά που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό και να ακούσεις και την άλλη πλευρά των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για σένα, που μπορείς σήμερα μέσα από την επαφή σας, να έρθετε πιο κοντά! Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ευνοούνται κοντινές αποδράσεις, ευχάριστα τηλεφωνήματα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και εφαρμογή αποφάσεων που θα σε κάνουν να ξενοιάσεις! Οι βραδινές ώρες σου προκαλούν προσωρινό άγχος για την εβδομάδα που ξεκινά, γιατί μεταξύ μας ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις!

Σκορπιός

Για σήμερα Κυριακή επικεντρώνεσαι σε ότι έχει αξία για σένα, και αφιερώνεις χρόνο στις πολύτιμες για σένα σχέσεις σου, οι οποίες και σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Επανεκτιμάς την σχέση σου με κάποιους ανθρώπουςγιατί διαπιστώνεις ότι στα δύσκολα σου στάθηκαν «σπαθί» άλλα πρόσωπα από αυτά που είχες στο μυαλό! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, δεν λείπουν και κάποιες έννοιες για τα οικονομικά, αφού το εκάστοτε κλίμα σου προκαλεί ανασφάλεια, γιατί βλέπεις πως τα έξοδα που αφορούν τα παιδιά, ή τα δημιουργικά σχέδια ή την ψυχαγωγία δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν! Προσπαθείς να συγκροτηθείς και να κόψεις κάθε τι περιττό, σε διαβεβαιώ όμως, ότι θα καταφέρεις να βρεις την φόρμουλα για να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου!

Τοξότης

Απόψε είναι η μέρα σου φίλε μου Τοξότη! Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και ανακτάς την σπίθα του ενθουσιασμού, διαθέτοντας την διάθεση να βάλεις ως προτεραιότητα αυτά που εσύ ο ίδιος επιθυμείς για σήμερα! Ο αυθορμητισμός σου και οι πρωτοβουλίες σου θα δώσουν τον ρυθμό για να περάσεις καλά αυτή την Κυριακή και θα είσαι ο πρωταγωνιστής!Σίγουρα βέβαια, αν είναι κάτι αυτό που θα λείπει από αυτή την ημέρα είναι το τακτ της διπλωματίας, αλλά και της υπομονής … αφού διψάς με κάθε τρόπο για επιβεβαίωση! Η μέρα είναι άκρως ευνοϊκή για μία σημαντική επικοινωνία και συνάντηση με πρόσωπο που θέλεις πολύ, για μία μετακίνηση, ή ακόμα και για μία σπουδαία απόφαση που όλο τρέναρες, αλλά έφτασε η στιγμή να την βάλεις στα σκαριά! Οι βραδινές ώρες είναι λίγο παραπάνω φορτικές για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 29/11!

Αιγόκερως

Έχεις ανάγκη από χρόνο για τον εαυτό σου και η Κυριακή σου ξεκινά με μία αδικαιολόγητη πικρία, ή αλλιώς με ένα συναίσθημα βαρύ , που δεν μπορείς να αιτιολογήσεις από πού πηγάζει! Οι ασυνείδητες σκέψεις σου, γίνονται η αιτία για να είναι αρκετά πεσμένη σήμερα η διάθεσή σου, και η επιθυμία σου για απομόνωση θα είναι έντονη, προκειμένου να αφουγκραστείς περισσότερο το μέσα σου και τις ανάγκες σου! Επικεντρώνεσαι περισσότερο στο τί είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει και ποιες επιλογές πρέπει να εφαρμόσεις στην ζωή σου! Συγκροτείς ζητήματα οικονομικά και βάζεις στόχους που θα μπορέσεις να τους κάνεις πράξη! Κρατάς αποστάσεις ασφαλείας από έναν φίλο που παραβίασε τα όρια που του έχεις θέσει!

Υδροχόος

Είσαι ένα κοινωνικό ζώδιο, όπου γεμίζεις τις μπαταρίες σου μέσα από τους φίλους σου και την κοινωνική σου δικτύωση! Για σήμερα Κυριακή λοιπόν φίλε μου Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ικανοποιείς ακριβώς αυτή την ανάγκη σου και περνάς ευχάριστο χρόνο με τα φιλαράκια σου, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις σας, βάζοντας πλώρη και για σχέδια που κάνετε από κοινού! Είναι όμως και μία ημέρα ιδανική για να συναντήσεις ένα φιλικό πρόσωπο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, όπου οι συνθήκες σας είχαν απομακρύνει τον τελευταίο καιρό. Το παρασκήνιο αλλά και η προσμονή στα αισθηματικά συνεχίζεται, χωρίς όμως να είναι δυσάρεστο το κλίμα σε αυτό τον τομέα. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν ευκαιρίες γνωριμιών, οι οποίες όμως θα έχουν μία πιο αργή εξέλιξη.

Ιχθύς

Για σήμερα Κυριακή επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στα κοινωνικά «πρέπει» παρά στα πραγματικά «θέλω» τα δικά σου φίλε μου Ιχθύ! Ακολουθείς αυτά που σου προστάζουν οι άλλοι, ή αλλιώς η συνήθεια, η παράδοση, ή η λογική σου, γιατί δεν θέλεις κάποιος να πει κάτι που θα σε θίξει ή θα σε προσβάλει! Σφίγγεις τα δόντια λοιπόν και καταπιέζεις τα συναισθήματά σου γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Στο τέλος της ημέρας όμως νιώθεις απογοητευμένος, αλλά όχι και τόσο ξεκούραστος από την Κυριακή που πέρασε. Η μέρα ωστόσο σε προδιαθέτει να βάλεις και κάποιους στόχους για την πορεία σου, να θέσεις ένα πρόγραμμα στο οποίο και θα μπορέσεις να πειθαρχήσεις από εβδομάδα. Η ορθή σου κρίση, αλλά και η συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, θα σταθεί πολύτιμη σήμερα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram