Υβόννη Μπόσνιακ: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, ένας ταξιτζής με έκλεψε και μου έσπασε τα δάχτυλα»

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2021

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε ποδαρικό στο DOT. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για μία δουλειά στο μόντελινγκ.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Είμαι μέσα στα αίματα, και ήταν ένας κύριος από το περίπτερο και με βοήθησε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες όλα όσα είπε η Υβόννη Μπόσνιακ παρακάτω:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram