Το Υπουργείο ζητά να αποφύγετε την χρήση Internet από τις 9 έως τις 6

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2020

Απίστευτο και όμως αληθινό. Φαίνεται ότι στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης περιμένουν δυσλειτουργίες του internet κατά τις ώρες αιχμής όπου όλα τα Γυμνάσια Λύκεια και φροντιστήρια της χώρας θα εργάζονται με τηλεκπαίδευση.

Και γιαυτό εξέδωσαν μία σύσταση προς όλους μας που στην ουσία λένε να μην σερφάρουμε στο internet από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του lockdown.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ανακοίνωση τους προτείνουν 8 τρόπους αποφυγής του διαδικτύου. Εκτός του ότι θεωρούμε ότι είναι ανέφικτοι, διότι όταν έχεις κάποιον κλεισμένο στο σπίτι θα πρέπει κάπου να εκτονωθεί, υποψιαζόμαστε ότι κατά την περίοδο του lockdown το internet θα παραπαίει. Και αυτό είναι μάλλον επικίνδυνο.

Κρίσιμες δομές όπως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ηλεκτρονικές βεβαιώσεις από gov.gr, ηλεκτρονικές πληρωμές και τόσα άλλα που βασίζονται στο διαδίκτυο, θα έχουν πρόβλημα; Φανταστείτε να πάτε στο γιατρό σας και αυτός να μην μπορεί να συνδεθεί για να σας γράψει φάρμακα.

Θα έπρεπε οι κύριοι του Υπουργείου αντί για τέτοιες συστάσεις να έχουν φρονήσει για ικανοποιητική διασύνδεση της χώρας μας με το παγκόσμιο διαδίκτυο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram