Βυθίστε τα νύχια σας σε χυμό ντομάτας για να μεγαλώσουν γρηγορότερα

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2020

Μια πολύ απλή και εύκολη θεραπεία για τα νύχια σας, είναι αυτή παρακάτω. Θα χρειαστείτε μόνο υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, όπως η ντομάτα.

Αυτή η θεραπεία με την ντομάτα, που είναι πλούσια σε βιοτίνη, βοηθάει στην υγιή ανάπτυξη των νυχιών. Περιέχει επίσης βιταμίνη Α και C, οι οποίες κάνουν τα νύχια να μεγαλώνουν γρηγορότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιάξτε λοιπόν μια θεραπεία νυχιών με 1 κουταλιά της σούπας χυμό ντομάτας και 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Βάλτε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί ελαφρώς και μετά βυθίστε για 10 λεπτά τα δάχτυλά σας. Κάντε αυτή τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα και θα απαλλαγείτε από την κιτρινίλα, αποκτώντας λαμπερά, υγιή και μακριά νύχια με φυσικό τρόπο.

Εναλλακτικά πάρτε μια φέτα ντομάτας ή τη φλούδα της και τρίψτε την απευθείας στα νύχια για 10 λεπτά. Μετά ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό και σκουπίστε τα σχολαστικά. Έπειτα, ενυδατώστε τα νύχια σας με ένα λάδι ή μια κρέμα. Προσέξτε όμως να μην βάλετε τον χυμό ντομάτας σε πληγές και κοψίματα

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram