Βρήκαμε τα 5 καλύτερα κραγιόν του Φθινοπώρου!

Δημοσιεύθηκε 1 Σεπτεμβρίου, 2020

Το φθινόπωρο μόλις μπήκε και μπορεί να είμαστε ακόμη σε καλοκαιρινό mood και δικαιολογημένα, λόγω, των αυξημένων θερμοκρασιών, δεν παύει όμως να μπήκαμε σε μια νέα εποχή.

Αυτή η εποχή, λοιπόν, θα φέρει μαζί της τις νέες τάσεις της μόδας και μια από αυτές είναι τα χρώματα στα κραγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς βρήκαμε τις περιζήτητες αποχρώσεις και σου δίνουμε και το μέρος που μπορείς να το βρεις...

• Σάπιο μήλο

Η απόχρωση σάπιο μήλο είναι ιδιαίτερα κολακευτική στις περισσότερες γυναίκες καθώς βρίσκεται σε μια κοντινή απόχρωση του φυσικού χρώματος των χειλιών. Είναι πολύ βολικό καθώς ταιριάζει τόσο σε έντονα όσο και σε πιο ήσυχα μακιγιάζ!

Θα το βρεις εδώ

• Κόκκινο προς πορτοκαλί

Το χρώμα που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο είναι το κόκκινο. Κλασσικό, σέξι και κομψό, το κόκκινο ταιριάζει πάντα και παντού. Μια φθινοπωρινή εκδοχή του είναι η απόχρωση του κόκκινου που τείνει προς το πορτοκαλί. Είναι μια ωραία απόχρωση που ταιριάζει υπέροχα και σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Θα το βρεις εδώ

• Φούξια σκούρο

Το σκούρο φούξια είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που έχουν λατρεία με τα πιο κοριτσίστικα χρώματα. Είναι παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο, ο σκούρος τόνος του όμως το κάνει κομψό και φθινοπωρινό.

Θα το βρεις εδώ

• Nude


Από τα 5 καλύτερα χρώματα δε μπορεί να λείπει και μια απόχρωση nude. Τα nude κραγιόν προς καφέ δε, είναι τέλεια για το φθινόπωρο. Οι ουδέτεροι τόνοι μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και σε κάθε περίσταση.

Θα το βρεις εδώ

• Μωβ

Το μωβ είναι ένα λίγο πιο ιδιαίτερο, ίσως εκκεντρικό χρώμα που ταιριάζει καλύτερα σε μελαμψές επιδερμίδες. Είναι πολύ φθινοπωρινό χρώμα και παρότι δεν είναι πολύ ουδέτερο, μπορεί να ταιριάξει σε πολλά βαψίματα σου και σε πολλά ντυσίματα σου.

Θα το βρεις εδώ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram