Ο Elf Serge, όπως αποκαλούν, τον Σερζ Ένεμπελ κάτοικο Βελγίου, δημιούργησε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στον κήπο του κοντά στις Βρυξέλλες. Όλα άρχισαν στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο Ένεμπελ ξεκίνησε τις εργασίες για να είναι έτοιμος τον Νοέμβριο να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο.
Η ιδέα του γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια όταν εγκατέστησε για πρώτη φορά χιλιάδες φωτάκια και λαμπιόνια, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.
Το ‘χριστουγεννιάτικο χωριό’ περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα εργαστήριο και ένα γραφείο στο οποίο ο Άγιος Βασίλης μπορεί να καθίσει και να διαβάσει τις επιστολές του. Τα τελευταία χρόνια ο Ελφ, δημιουργεί ένα ολόκληρο πάρκο με εκατοντάδες φώτα, πολλά έλκηθρα και διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες.
Το χωριό διαθέτει και μια εξειδικευμένη ομάδα ξωτικών που βοηθούν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην καθημερινή λειτουργία του χωριού.