Όσοι άκουγαν ελληνική ποπ μουσική στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δε γίνεται να μη θυμούνται το νεανικό συγκρότημα Hi-5, από το οποίο έγιναν γνωστές και οι 5 τραγουδίστριες του.
Ήταν το 2003 όταν μέσα από το Mega γνωρίσαμε την ελληνική έκδοση του σόου «Popstars», από το οποίο σχηματίστηκε το δημοφιλές τότε νεανικό κοριτσίστικο συγκρότημα Hi-5.
Το γκρουπ που απαρτιζόταν από 5 μέλη, τις Μαρλέν Αγγελίδου, Shaya, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Ειρήνη Ψυχράμη και Νάνσυ Στεργιοπούλου, γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση ειδικά στο νεανικό κοινό και σημείωσε τρομερή επιτυχία, αλλά διαλύθηκε πολύ σύντομα και οι περισσότερες από τις τραγουδίστριες χάθηκαν από τα φώτα της showbiz.
Ένα από τα κορίτσια που «χάθηκαν» μετά τον πάταγο των Hi-5 , έκλεισε ένα «χρυσό» deal με τον ΑΝΤ1και αναμένεται να κάνει ισχυρό come back στην τηλεόραση.
Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία, όπως επίσημα ανακοίνωσε ο σταθμός, θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του σταθμού «Μην Ψαρώνεις» που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ.
Σημειώνεται, ότι η Ειρήνη είναι αδερφή της ηθοποιού Αντιγόνης Ψυχράμη και η ομοιότητα ανάμεσα τους είναι εμφανής!