Oι πιστοί φίλοι της τηλεοπτικής σειράς «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»… τρελάθηκαν με την είδηση επιστροφής της σειράς, ωστόσο ο Θοδωρής Αθερίδης διέψευσε το σενάριο.
Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις απορίες δημοσιογράφου για το πρόσφατο δημοσίευμα πουήθελε το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες διαψεύδοντας τις φήμες, χωρίς πάντως να αποκλείει την πιθανότητα επαναπροσέγγισης στο μέλλον.
«Δεν ισχύει, κάναμε κάποια σποτάκια προωθητικά και βγήκε αυτό το teaser. Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε τη γενναιότητα να αφήνουμε πίσω κάτι που έχει ολοκληρωθεί. Ό,τι είχαμε πει για τα ζευγάρια η Δήμητρα κι εγώ το εξαντλήσαμε. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα αν εκείνη έλεγε “ναι” εγώ θα ήμουν εκεί» τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Star o Αθερίδης.