Τέλος του ριάλιτι των Kardashians μετά από 13 χρόνια

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2020

Το τέλος του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ύστερα από 14 χρόνια ανακοίνωσε μέσω Instagram την Τετάρτη η Kim Kardashian, ξαφνιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του show σε όλον τον πλανήτη!

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ET, δεν υπήρχε πολύ σημαντικός λόγος που η οικογένεια πήρε την απόφαση αυτή. Οι αδερφές που ήταν ακόμα παιδιά όταν ξεκίνησε το show, τώρα πια έχουν δικά τους και είναι πολύ δύσκολο να κάνουν γυρίσματα όλες μαζί ή να έχουν αρκετό υλικό ξεχωριστά από το κάθε σπίτι της οικογένειας.

«Η οικογένεια είναι ευγνώμων για αυτό το χρονικό διάστημα και είναι χαρούμενη που έχει όλες αυτές τις αναμνήσεις καταγεγραμμένες για το υπόλοιπο της ζωής της. Θέλει απλώς να εστιάσει περισσότερο στην οικογένεια και στα μελλοντικά της πρότζεκτ και το σόου ήταν μία πολύ βασική δουλειά που απαιτεί πολύ χρόνο», εξήγησε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον.


Από την άλλη δημοσίευμα του Page Six υποστηρίζει ότι οι Kardashians επεξεργάζονταν επί χρόνια αυτήν τους την κίνηση και σε αυτήν έπαιξε μεγάλο ρόλο η διαταραγμένη ψυχική υγεία του Kanye West.

Πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον της οικογένειας, υποστηρίζει ότι η Kim είχε πολλούς ενδοιασμούς όσον αφορά στην έκθεση της μάχης του συζύγου της με τη διπολική διαταραχή στο κοινό.


Μάλιστα πρόσφατα, είχε παρακαλέσει τα μίντια και τους φανς να δείξουν κατανόηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, οπότε θεωρούσε πως θα ήταν πολύ υποκριτικό από ένα σημείο και μετά να μιλάει -αναπόφευκτα- στο ριάλιτι για την ασθένειά του, ενώ νωρίτερα είχε ζητήσει διακριτικότητα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram